2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arceya kayınvaldene bayıldım kız ne güzel düşünmüş hediye almış.Bizde ne o beni aradı ne ben onu aradım valla.Bizimki öyle geçti kayınvalde acısından.Herşeyde ben arayamam oda arayabılırdı.İiyiki küçüğüz ya kendi sevinçlerimizdede onların sevinçlerindede bizim aramamız bekleniyo.....

ne mutlu sana çok düşünceliymiş eşin

ay canım boşver sen o dangalakları ya.resmen duygusuz belli.hiç takma alsın ılk torununu sevsin ozaman ihtiyacın yok zaten onun işlgisine.Gülüp geçseydin keşke

amannn boşver canım sen bebeğinin büyümesine bak eşine ailene bak gerisi boş .
hiç bişi demedim zaten diyemedim daha doğrusu donup kaldım gitmicem artık bebişide götürmicem kendileride gelmesin doğum yaptığım günü bile sölemicem

Günaydın Haziran Anneleri..
Ben bu hafta izne çıkacaktım ya hani. İşyerinden haber yollamışlar cuma günü, 3 gün için gelmesin başlasın iznine demişler..

Evdeyim ben anlayacağınız.. Artık izinliyim. Ama yapılacak o kadar çok iş varmış ki... Haftasonundan beri anam ağladı... Şimdi de devam edeceğim... Önce bi size bakayım dedim..

kızlar cantamı sonunda hazırladım
1 adet gecelik
2 adet pijama takımı
1 adet sabahlık
3 adet atlet
5 adet külot
yüz havlusu
2 adet soket corap
6 adet gögüs pedi + krem
havlu kagıt

eşim için
pijama takımı+ iç çamaşırı

kızm içim

2 takım alt üst (corabı + eldiven+ bere+ zıbın)
1 takım tulum
1 penya pattaniye
1 tanede cıkış için pattaniye
uni yenidoğan ıslak mendil
birde biberonuna zemzem suyu koydum bir iki damla ilk olarak vermek için 🙂
emzik

hastaneyle görüştüm kendim için ve bebek için bezleri karşılıyorlar ve banyo havlusunuda onlar verdiği için koymadım