elh Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.732 archimim' Alıntı: bende seni yukarıda gördüm napıyon elifzel in anası ?? bende kızımın cicilerini ütüleyecektim ütü masası kırıldı eşim söylene söylene masa aramaya çıktı.,bu arada bana hediye mediye gelmedi henüz. öldürecem bu adamı Genişletmek için tıkla ... e adamceyız ütü masası almaya gitmiş ya daha ne ilk hediye olarak çok enteresan hemide herkese nasib olmaz ilk anneler günü hediyesi olarak ütü masası
archimim' Alıntı: bende seni yukarıda gördüm napıyon elifzel in anası ?? bende kızımın cicilerini ütüleyecektim ütü masası kırıldı eşim söylene söylene masa aramaya çıktı.,bu arada bana hediye mediye gelmedi henüz. öldürecem bu adamı Genişletmek için tıkla ... e adamceyız ütü masası almaya gitmiş ya daha ne ilk hediye olarak çok enteresan hemide herkese nasib olmaz ilk anneler günü hediyesi olarak ütü masası
A archimim Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.733 kristina' Alıntı: ben bu yıla yetişemedim seneye inşallah Genişletmek için tıkla ... amin. en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucaklarsın umarım elh' Alıntı: e adamceyız ütü masası almaya gitmiş ya daha ne ilk hediye olarak çok enteresan hemide herkese nasib olmaz ilk anneler günü hediyesi olarak ütü masası Genişletmek için tıkla ... hee çok şık bir hediye bayıldım zaten. şimdi ambulans geldi ayıltmaya çalışıyor beni 🙂 kardeşim bile aradı anneler günümü kutladı benimkisinde tık yok. alıp kızımı gidicem atıcam kendimi dağlara taşlara
kristina' Alıntı: ben bu yıla yetişemedim seneye inşallah Genişletmek için tıkla ... amin. en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucaklarsın umarım elh' Alıntı: e adamceyız ütü masası almaya gitmiş ya daha ne ilk hediye olarak çok enteresan hemide herkese nasib olmaz ilk anneler günü hediyesi olarak ütü masası Genişletmek için tıkla ... hee çok şık bir hediye bayıldım zaten. şimdi ambulans geldi ayıltmaya çalışıyor beni 🙂 kardeşim bile aradı anneler günümü kutladı benimkisinde tık yok. alıp kızımı gidicem atıcam kendimi dağlara taşlara
elh Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.734 archimim' Alıntı: amin. en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucaklarsın umarım hee çok şık bir hediye bayıldım zaten. şimdi ambulans geldi ayıltmaya çalışıyor beni 🙂 kardeşim bile aradı anneler günümü kutladı benimkisinde tık yok. alıp kızımı gidicem atıcam kendimi dağlara taşlara Genişletmek için tıkla ... ben baskı yaptım heç öle gururda yapmadım sende öle yap 1 haftadır soruyodum zaten ne alcan bana diye
archimim' Alıntı: amin. en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucaklarsın umarım hee çok şık bir hediye bayıldım zaten. şimdi ambulans geldi ayıltmaya çalışıyor beni 🙂 kardeşim bile aradı anneler günümü kutladı benimkisinde tık yok. alıp kızımı gidicem atıcam kendimi dağlara taşlara Genişletmek için tıkla ... ben baskı yaptım heç öle gururda yapmadım sende öle yap 1 haftadır soruyodum zaten ne alcan bana diye
etimelo Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.735 kızlar Anneler gününüz kutlu olsun, inşallah seneye hepimiz bebiklerle kutluyor olacaz, mucks hepinize
kızlar Anneler gününüz kutlu olsun, inşallah seneye hepimiz bebiklerle kutluyor olacaz, mucks hepinize
gulkurusuu Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.736 anneler gunumuz kutlu olsun kızlar, hepınızı öpuyorum kocamennn
A archimim Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.739 elh' Alıntı: ben baskı yaptım heç öle gururda yapmadım sende öle yap 1 haftadır soruyodum zaten ne alcan bana diye Genişletmek için tıkla ... gül kurusu bal kavanozu asyam ve meloş sizinde anneler gününüz kutlu olsun elhcim bir insan ince fikirli değilse ne yapsan boş. sinirlerim tepemde zaten.eşim hariç herkes anneler günümü kutladı
elh' Alıntı: ben baskı yaptım heç öle gururda yapmadım sende öle yap 1 haftadır soruyodum zaten ne alcan bana diye Genişletmek için tıkla ... gül kurusu bal kavanozu asyam ve meloş sizinde anneler gününüz kutlu olsun elhcim bir insan ince fikirli değilse ne yapsan boş. sinirlerim tepemde zaten.eşim hariç herkes anneler günümü kutladı
asyam21 Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18.740 benım esım her özel günü aklına gelırse kutlar ama hıc hedıye neyın almaz alıstıgım ıcın cokta üzülmüyorum ama hakkını yemeyım sımdı bu aksam aksam yemegını benle bırlıkte hazırladı... pudıg yaptı bana 🙂) ben de bunları hedıye olarak kabul ettım....
benım esım her özel günü aklına gelırse kutlar ama hıc hedıye neyın almaz alıstıgım ıcın cokta üzülmüyorum ama hakkını yemeyım sımdı bu aksam aksam yemegını benle bırlıkte hazırladı... pudıg yaptı bana 🙂) ben de bunları hedıye olarak kabul ettım....