2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi akşamlar kızlar.. Ay yorgunluktan ölüyorum yaw.. İş yaptık sözde ama etrafıma bakınca heryer heryerde gibi görünüyor.. Nasıl bitecek bu işler hiç bilemedim....

ay kızlar saatlerdir uyuyorum
sağımdan soluma dönmek bile işkence olmaya başladı
ellerim ayaklarım ramazan davulu gibi
uf bi haller var bu hafta üstümde
doğursamda kurtulsam

selam kızlar

ştella, pembik maşallah bebiklere
ben de bugün oğlumu gördüm, 2400 gr olmuş
bu arada benim de iştahım kapandı ve mide bulantıları çekiyorum.
sabahleyin sadece 2 ceviz ve 1 yumurta yiyip gitmiştim doktora, idrar tahlilinde keton pozitif çıktı, doktor tahlili tekrarlattı, bu defa da karnımı doyurum yaptırdım, neyse ki düzeldi, hala pozitif olsaydı serum takılacak dedi.
keton vücuttaki glikoz bittiğinde ve vücut yağ depolarından yakmaya başladığına görülüyormuş ve bu hamilelikte istenmeyen bir durummuş, bebeğin beyinsel gelişimini olumsuz etkiliyormuş. bundan sonra midem de bulansa, kussam da mutlaka bişiler yicem.

teşekür ederim lamiya, eğer anneysen senin de anneler günün kutlu olsun, eğer değilsen Allah en yakın zamanda bebeğini kollarına versin canım

saolun kızlar...senin oğluşa da maşallah meloş.
elh az kaldı ya ondan böyle giderek zorlaşıyor herşey onlar güçlendikçe biz güçsüzleşiyoruz maalesef onlar büyüdükce bizim hayatımız daha da zorlaşıyor hali ile.aman sağlkla alalım kucaklarımıza inşallah ..az kaldı kızlar sabır sabır sabır 🙂

pembikcim meloşum kuzularınıza maşallah

bugün ben doğurmadıysam kimse doğurmaz herhalde. 3 saat alışveriş yaptık. kızıma perde aldım. kendime de iç çamaşırı çorap aldım. kaynanama da hediye alıp gittik. bir de orada akşam 10 a kadar oturduk . ayaklarım balon gibi oldu. eşime de dedim bir daha her hafta gidemem kusura bakmasınlar. otursan oturamıyorsun yatsan yatamıyorsun telef oldum valla

anneler gününüz kutlu olsun tatlı anneleerr..

ben de hiç uyuyamadım kalkayım beri dedim en sonunda..
dün akşamdan beri oramdaki kemikler aşırı derecede acımaya başladı, açılıyo mudur nedir anlamadım..
bide kasığımın içindeki acı felakeet hale dönüştü, sol bacagımın üstüne bastıgımda çok şiddetleniyor, neredeyse basamıyorum hiç.. ah uh diye yürüyorum dünden beri.
önceden olmustu doktor rahim kaslarından dolayı demişti, ama 2 haftadır bayagı iyiydim, dün ne oldu anlamadım..
o nedenle gece de işkence çektim uyuyamadım hiç..

ayy hakkımızda hayırlısı olsun valla..
benim karnım bide aşırı büyüdü son 1-2 haftada, gören davul gibi olmuş birde daha 1 ay mı var önünde diyo :s
neyse bakalım bizde kaynanaları kahvaltıya götürecez, ılık bir duş alayım belki iyi gelir

Geri