eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya
meyve beni de çok acıktırıyor.bende tatlı yedim dayanamayıp gene çok pişmanım 🙁
ne güzel yaaa bak nasıl düşünmüş seni. bende geçen tehdit ettim bana sakın çiçek alıp gelme dedim 🙂 nerden çıkardın aklımda bile yoktu diyor. her özel günde çiçek alıp geliyor tembel
ARCHİİ İNAN TALI FILAN YEDİĞİM YOK O KILOLARIDA ALIYORUM YINE YA.YESEM GAM YEMİCEM HİÇ.VALLA ANLAMADIM GİTTİ.kOLA ZATEN İÇMİYODUM BIRAKMIŞTIM İÇMEYİ.GAZLI İÇECEK İÇMEMLERİNİ ÇOK .SÜT ÜRÜNLERİNİ ÇOK TÜKETİYODUM.ONDAN SANIRIM BU KILOLAR.ANLAMADIM KIZLAR.ÖYLE SİZİN GİBİ DONDURMALARDA YEMIYOM.NEYSE Bİ GARİP BENIMKISI
ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂 yavru kedi aramış da sokakta 🙂 bulamamış dedim martta hamile kaldılarsa daha doğurmamışlardır.pzr günü egeyi alacaklar da ağlamasın diye kedi ile gideceklermiş
annem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa.. kızlar sizin kedilerden birini alayım ben 🙂
ARCHİİ İNAN TALI FILAN YEDİĞİM YOK O KILOLARIDA ALIYORUM YINE YA.YESEM GAM YEMİCEM HİÇ.VALLA ANLAMADIM GİTTİ.kOLA ZATEN İÇMİYODUM BIRAKMIŞTIM İÇMEYİ.GAZLI İÇECEK İÇMEMLERİNİ ÇOK .SÜT ÜRÜNLERİNİ ÇOK TÜKETİYODUM.ONDAN SANIRIM BU KILOLAR.ANLAMADIM KIZLAR.ÖYLE SİZİN GİBİ DONDURMALARDA YEMIYOM.NEYSE Bİ GARİP BENIMKISI
zaten temelli evlat edinmeyecekler kediciği geri bırakacak aldığı yere yolda ağlamasın diye sadece..ayrıca da merak etme süt alır beslerler 🙂 ama bulamamış ztn.oyuncakla kanmaz ki egecik.kedileri çok seviyor da ondan cnm