2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyyyyyy!! ya bak gene bişi çıkardılar... Vücudu için ayrı bişey mi alacağız.. Alırken sordum ben..Bu şampuanla vücudu da yıkanıyoo dediler.. Kandırdılar mı beni.. iyyy

sebamedi takım olarak al canım çanta içinde hediyesi de var dudak besleyicisi var bende bebek için..hastane çantama çantası ile koydum içinden çıkardım hastanede gerekmeyecek seyleri tabi.
içinde de ne var dersen 🙂 bilmiyorum işte hahaha şampuanı var pişik kremi(Ama nasıl olanı bilmiyorum önleyicimi yoksa pişik olduktan sonramı ama sanırım önleyicidir daha mantıklı gibi= nemlendirici gibi bişey galiba başka bişey daha vardı ama unuttum

hm bir bakayım bakalım
çünkü ben pişik kremi istemiyorum pişik önleyici istiyorum
bide arkadaşım yurtdısından nemlendirici sütle bebek yağı getirmişti kocaman kocaman, onlar var
sadece şampuan, pişik önleyici krem ve gerekiyorsa vücudunu yıkamak için bişiye ihtiyacım var

ben sebamedi en büyük boylarından aldım hepisini takım yaptım bide sırt çntası gibi bişey hediye verdiler bebeçeyizden normal setlerdekilerin içindekiler küçüktü

anaummmm unıbabymı aldınz hepınız benm neyumm eksuk bende hemen bu aksam alcam ondnda bu uclu 12 lı nee yanı 12 paketmı aldınızz=)ben bidene alsam onada sukretcem=)

buarada yıne 2 misafirmz var ay sıkldm mısafıre hızmet etmekten nihahahaahh

Kızlar ben tüm ürünleri 99 diye doğal bir ürün vardı ondan aldım . Eczacı bir arkadaşımız vardı onların eczanesinden aldık eğer bunu bulamasaydım bende sebamed almayı düşünüyordum pişik kremi olarakta popolin üzerine yok dediler eczanede bizde ondan aldık yeni doğanını. Islak mendil ilk günlerde pamuk kullanın diyorlar evde birsürü normal ıslak mendil var huggies o yüzden gidip bizde başka almadık

99 Doğal Bebek Bakım Serisi - bebek, bakım, doğal, şampuan, yağ, losyon, pişik önleyici

Geri