2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy benım ki iş younluğu ve açlık archiii.açıktım ya.yanımda meyve ve çikolata var meyve yiyincede içim daha bi kazındı sanki ya🙁((((

eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya

noldu sustunuz gene 🙂
ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂
yavru kedi aramış da sokakta 🙂 bulamamış dedim martta hamile kaldılarsa daha doğurmamışlardır.pzr günü egeyi alacaklar da ağlamasın diye kedi ile gideceklermiş hahaha annem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa..
kızlar sizin kedilerden birini alayım ben 🙂

ayy benım ki iş younluğu ve açlık archiii.açıktım ya.yanımda meyve ve çikolata var meyve yiyincede içim daha bi kazındı sanki ya🙁((((

meyve beni de çok acıktırıyor.bende tatlı yedim dayanamayıp gene çok pişmanım 🙁

eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya

ne güzel yaaa bak nasıl düşünmüş seni.
bende geçen tehdit ettim bana sakın çiçek alıp gelme dedim 🙂 nerden çıkardın aklımda bile yoktu diyor.
her özel günde çiçek alıp geliyor tembel

ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂
yavru kedi aramış da sokakta 🙂 bulamamış dedim martta hamile kaldılarsa daha doğurmamışlardır.pzr günü egeyi alacaklar da ağlamasın diye kedi ile gideceklermiş hahaha annem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa..
kızlar sizin kedilerden birini alayım ben 🙂
ÜZÜMÜ AL DİCEM AMA COCUK ÜZÜMLE BAŞEDEMEZZ SANIRMMM :meri:

çok düşünceliymiş eşin canım 🙂 benimkisi de sana hediye alcam ne alayım dedi ben de sipariş verdim..dün de geldi.ama akşam dedimki böyle hiçbir anlamı olmadı o da çok sabırsızsın daha anneler günü gelmedi dedi.başka bişey daha varmış 🙂
ben de anlamlı bişey bekliyorum valla maddi değeri hiç olmasın ama beni duygulandırsın öyle bişey istiyorum bakalım napacak 🙂

Geri