2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy benım ki iş younluğu ve açlık archiii.açıktım ya.yanımda meyve ve çikolata var meyve yiyincede içim daha bi kazındı sanki ya🙁((((

eşim bana anneler günü hediyesi almış kızlar dün çok duygulandm ağladım bizim fotoğraflarımızın olduğu 2 tane kupa yaptırmış hiç beklemiyodum böle bişey dayanamadm pazar gününe kadar dedi kendide öyle heycanlıydıki canım benim ya

noldu sustunuz gene 🙂
ben de annemle telde konuşuyordum.hem üzüldüm hem güldüm 🙂
yavru kedi aramış da sokakta 🙂 bulamamış dedim martta hamile kaldılarsa daha doğurmamışlardır.pzr günü egeyi alacaklar da ağlamasın diye kedi ile gideceklermiş
annem ege annesinin kucağından alırken çok ağlıyor üzülüyorum diyor..annesi de gitsin istiyormuş onlarla e aklı ermiyorki tabi....ne kadar zor şeyler bunlar kızlar yaa..

kızlar sizin kedilerden birini alayım ben 🙂

ayy benım ki iş younluğu ve açlık archiii.açıktım ya.yanımda meyve ve çikolata var meyve yiyincede içim daha bi kazındı sanki ya🙁((((

meyve beni de çok acıktırıyor.bende tatlı yedim dayanamayıp gene çok pişmanım 🙁

ne güzel yaaa bak nasıl düşünmüş seni.
bende geçen tehdit ettim bana sakın çiçek alıp gelme dedim 🙂 nerden çıkardın aklımda bile yoktu diyor.
her özel günde çiçek alıp geliyor tembel

ÜZÜMÜ AL DİCEM AMA COCUK ÜZÜMLE BAŞEDEMEZZ SANIRMMM :meri:

çok düşünceliymiş eşin canım 🙂 benimkisi de sana hediye alcam ne alayım dedi ben de sipariş verdim..dün de geldi.ama akşam dedimki böyle hiçbir anlamı olmadı o da çok sabırsızsın daha anneler günü gelmedi dedi.başka bişey daha varmış 🙂
ben de anlamlı bişey bekliyorum valla maddi değeri hiç olmasın ama beni duygulandırsın öyle bişey istiyorum bakalım napacak 🙂