kızlar şu su azalması mevzusuna bakıyorum da google.dangün aşımı diye bişey var ne o bileniniz varmı? gülkooo arkadasınla alakalı bir gelisme oldumu cnm
kızlar şu su azalması mevzusuna bakıyorum da google.dangün aşımı diye bişey var ne o bileniniz varmı? gülkooo arkadasınla alakalı bir gelisme oldumu cnm
Kızlar ben raporumu aldım geldim. Bugün itibariyle işgörmez konumundayım. Bebek doğduktan 8 hafta sonra bu rapor daha önce verdiğimiz çalışabilir raporu birde bebeğin doğum belgesiyle tekrar gel dediler.Ozamanda nezaman işe döneceğime dair rapor vereceklermiş sanırım
kızlar ben raporumu aldım geldim. Bugün itibariyle işgörmez konumundayım. Bebek doğduktan 8 hafta sonra bu rapor daha önce verdiğimiz çalışabilir raporu birde bebeğin doğum belgesiyle tekrar gel dediler.ozamanda nezaman işe döneceğime dair rapor vereceklermiş sanırım
Kızlar ben raporumu aldım geldim. Bugün itibariyle işgörmez konumundayım. Bebek doğduktan 8 hafta sonra bu rapor daha önce verdiğimiz çalışabilir raporu birde bebeğin doğum belgesiyle tekrar gel dediler.Ozamanda nezaman işe döneceğime dair rapor vereceklermiş sanırım
suyun azalması sebeplerine baktım da hiçbiri için yapabileceğimiz bişey yok hepsi fizyolojik sebepler.acaba bir önlemi falan varmı diye düşündüm de kendimce