2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bebeğin suyunun fazla olmasının içtiğin suyla alakası yokmuş
ben günde en az 2 litre su içiyorum ve her gittiğimde suyun çok iyi diyor doktor
mehmette bi seferinde sordu içitiği suylamı alakalı diye
hayır iyi beslenmesiyle alakalı dedi

iyi beslenme mi hmm bak bunun ne etkisi var şaşırdım şimdik
handecik 1 hafta daha dayanır inşallaah o zmn arceya
su anda yağmur adlı derginin işlemlerini yapıyordum 🙂 aklıma direk senin yağmur geliyor artık

kızlar merhaba cinsiyetler belli sizde.yeni bişey duydum.göbeğin altındaki kıllar aşağı bakıyorsa kız yukarı bakıyorsa erkekmiş.yani şu göbek deliğinin altındaki çizgide duran kıllar.göbişlerinize bakar mısınız doğru mu bu?

valla canım ben göbeğimin altını göremiyorum su anda 🙂
biz doğurduk doğuracaz hepimiz nerdeyse..
göbekten aşağısı zor görünüor🙂
bu söylediğini de ilk defa duydum
kaç haftalıksın ki sen

kızlar merhaba cinsiyetler belli sizde.yeni bişey duydum.göbeğin altındaki kıllar aşağı bakıyorsa kız yukarı bakıyorsa erkekmiş.yani şu göbek deliğinin altındaki çizgide duran kıllar.göbişlerinize bakar mısınız doğru mu bu?

alla alla onu da şimdi duydum. valla hiç göbek kıllarımın yönünü incelememiştim. şu anda da işyerindeyim, zaten göbeğimin altını da göremiyorum artık 🙂
ama bunlara inanma çoğu yalan yanlış şeyler

bebeğin suyunun fazla olmasının içtiğin suyla alakası yokmuş
ben günde en az 2 litre su içiyorum ve her gittiğimde suyun çok iyi diyor doktor
mehmette bi seferinde sordu içitiği suylamı alakalı diye
hayır iyi beslenmesiyle alakalı dedi

iyi bak demek ki iyi beslenmişim 🙂 bende başka topicde okumuştum kadının suyu azalmış doktor sürekli su içmesini söylemiş.

😀 hiç güleceğim yoktu
inanma canım böyle şeylere tutuyorsa bile tesadüftür

benim ömrüm boyunca göbek tüylerim aşağıya doğru olmuştur
yani hamilelikten sonra yön değişmesi olmadı bende

sağol canım bu arada pazartesi salı kesin diğer günlerde gerekirse işe gelmeye devam edicem. Ayrıca GMY miz dün finans direktörünün hakkından geldi (ben resti çekince) doğum iznim boyunca maaşımı vermeye devam edecekler. Bende devletten aldığımı işyerine geri vericem eğer arada ki fark çok olursada işe başladıktan sonra azar azar keseceklermiş. Ayırca olurda haftaya falan doğurursam doğum önü iznim yanacak ya o günleride bana fazladan vereceklermiş. Bukadar iyiliğe karşılık ben şimdi çalışayım salıya kadar işlerimi bitireyim değil mi ara ara bakarım sizlere çok öpüyorum hepinizi şimdilik

OHHH MAŞALLAH ÇOK İİ OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM CANIM.ARADAKI FARKDA SENIN HAKKIN VERSELER NE OLCAK.3ÜN 5İN HESABINI YAPIYORLAR YA.BU ARAD BENDE ÖYLE ARADA GEREKTİKÇE İŞE GELİP GİDİCEM.ALLAH SAĞLIK VERSINDE ÇALIŞALIM INŞ.KENDIMIZE VAKIT BILE AYIRAMIYORUZ YA.BAZEN DIYOM BU NE YA SONRA DIYORUM KIZIM İÇİN HERŞEY.ONUN İÇİN DAHADA ÇOK ÇALIŞMAYA BAŞLADIM İŞYERINDE DAHA ÇOK PERFORMANS GOSTERDIM.AMA İŞE YARADI BENIMDE ZEYNEPÇİM.KIZIMDA NASIPLIYDI ALDIĞIM PRİMLERLE HEM KIZIN İHTİYACI GORULDÜ HEMDE PARA BILE ARTTI ÇOK ŞÜKÜR.:emzirme:

valla daha neler duyacağız. gün aşımı ne ola ki??

hayırlı olsun zeynep. şimdi hepimizi doğumdan 8 hafta sonra tekrar mı çağıracaklar yani ??

Sanırım canım zaten doğumdan sonra tekrar gidiliyor ya maaş olayı için 8 hafta sonra gidicez hepimiz

zeynep hayırlı olsun canım
kafan rahat sitressiz beklersin artık bebişini

zeynepcim hadi gözünaydın canım simdi en güzel zamandasın ohh dinlenmene bak

sağolun kızlar şu önümüzdeki haftayıda atlatayım bebeğim sonrasında istediği zaman gelebilir valla ama 1 hafta daha sıksın dişini inşallah

Geri