2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stella senın kız kısa çapta bale yapıyordur içerde.Bence hareket etmezse kork.Ama benımde içime kurt düştü.Kordon olayından çok korkuyorum......

canım inşallah bir sorun yoktur zaten var gibide gözükmüyor sadece annesini biraz üzmek istemiş senin yaramazın.

bazen deli gibi kuduruyorlar stella. benimkisi de çok sakin ama arada deliriyor niyeyse.
neyse yarın kontrolün varmış gider görürsün berildoş u. belkide yeri daraldığı için daha çok hissediyoruz hareketlerini.

aman da afacan berile bak sen
ay nası doluyolar şu kordonu boyunlarına hayret bşi 🙂
belki de düzelmiştir canım hiç belli olmaz

sağolun kızlar, inşallah sorun yoktur açılmıştır kordonu

stella senın kız kısa çapta bale yapıyordur içerde.Bence hareket etmezse kork.Ama benımde içime kurt düştü.Kordon olayından çok korkuyorum......
korkutmayalım birbirimizi yaa. Zaten doktor kontrolerini bile zor bekliyoruz. Hayırlısı ile çıksa artık şu bebişlerde alsak kucaklarımıza. Sanki dünyaya gelince sorunları olmayacakmış gibi geliyor halbuki asıl sorunlar ozaman başlıyor.

slm kızlar, şu kordon dolanma işinde benım doktorum artık yavaş hareket et dedı, gece cok anıden donuşler yapma yatakta dedı, hop hop yurume evde, bunlar kordon dolanması yapabılır dıkkat et dedı. bilginize

korkutmayalım birbirimizi yaa. Zaten doktor kontrolerini bile zor bekliyoruz. Hayırlısı ile çıksa artık şu bebişlerde alsak kucaklarımıza. Sanki dünyaya gelince sorunları olmayacakmış gibi geliyor halbuki asıl sorunlar ozaman başlıyor.

canım korkutmakla ne alakası ver.süreklı tetıkte olup hareketlerı kontrol etmelıyız.dalgınlığa gemez.bazen iş yerınde youn oluyo dıkat etmıyom dıye nasıl uzuluyorum.hareket edıyosa problem yok zaten bence doktorumun dediğine gore.Bebişlerimizin sağlığı yerınde olsun sağlıkla doğsunlar sonrakı zorlukları bi şekılde halledıcez.İnsan goremıyınce kotu oluyo.Çok merak edıyorum kızlar kıme benzıyo saçı fılan nasıl olcak,totosu,yüzü.Eyyy allam ya az kaldıkça heycan basıyo🙂

evet ya şimdi heryere götürebiliyoruz. acıkma uyuma dertleri yok. hastalanmıyorlar. doğunca işimiz çok daha zor

slm kızlar, şu kordon dolanma işinde benım doktorum artık yavaş hareket et dedı, gece cok anıden donuşler yapma yatakta dedı, hop hop yurume evde, bunlar kordon dolanması yapabılır dıkkat et dedı. bilginize

hadi yaaa :shootout:
ben hala hızlı hızlı hareket ediyorum.

ay saol gulkurusu . söylediğin çok ii oldu.bende gıdınce bı sorayım bakalım doktorumuza ne dıcek.Çok ozledım kızımı yaaaaa🙁(((((((((

Ayyyy ben dün gece nasıl olduysa ani bir hareket yaptım sağ tarafım nasıl acıdı bugünde zaten ses yok bebişde bu saatlerde fırıl fırıl olması lazımdı yaaa korkuyroum ben🙁(

ayy ciddimisin :shootout: benim kadar hoplayan yoktur herhalde heee..yürürken merdiven cıkarken hoplaya zıplaya yürüyorum unutuyorum hamile olduğumu bazen..
tabi bazen zor cıkıyorum merdiveleri falan orası ayrı da..hani hızlıca dönüşler falan normalde de öyleydim evde iş yaparken de ağır olmayı sevmem hiç.aceleciyim ay dikkat edeyim hee

Geri