2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım antik köy var çatalca'da ama o biraz uzak fakat süper bir yer
http://www.antikkoy.com/ eğer uzak gelmezse buraya gidin muhakkak derim.........bir de burun tarafında büyükçekmecede bir yer nezih bir yer var yeşillikler icinde ama adını unuttum simdik arkadasıma sorucam.2sinden 1ini tercih edebilirsiniz.
antik köydeki fix mönü en son 50ydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.büyükçekmecedeki de en fazla 20 falandır simdi herhalde orası daha mantıklı gibi tabi

hee antikköyü biliyorum canım ya
hayvanlar fln vardı
hamaklar vardı hatta 🙂
ivit gitmişliğim var oraya ama azcık uzak kalabilir
bide 50 çokmus be yaw

selam kızlar

özge yeilköydeki RÖNE PARKI BİLİYORSAN BİZ ORAYI COK SEVİYORUZ İSTERSEN KENDİN GÖTÜR İSTERSEN ORDAN İSTEDİĞİNİ ALANİLİRSİN

hee antikköyü biliyorum canım ya
hayvanlar fln vardı
hamaklar vardı hatta 🙂
ivit gitmişliğim var oraya ama azcık uzak kalabilir
bide 50 çokmus be yaw
evt orası kazık biraz..
diğer yerin adı çamlıköşk canım temiz güzel bir yer.serpme kahvaltısı var.
albatros tarafından sahile girdiğinizde sıra sıra başlıyor mekanlar.çamlıköşkün 2 yanında phonex diye bir yer var orası da temiz iyi bir yerdir.ama kahvaltısı nasıl bilmiyorum.
çamlıköşke en son arkadasım gitmiş demin görüştüm 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam dedi.duyrulur bence orası güzel parası da iyi 🙂

evt orası kazık biraz..
diğer yerin adı çamlıköşk canım temiz güzel bir yer.serpme kahvaltısı var.
albatros tarafından sahile girdiğinizde sıra sıra başlıyor mekanlar.çamlıköşkün 2 yanında phonex diye bir yer var orası da temiz iyi bir yerdir.ama kahvaltısı nasıl bilmiyorum.
çamlıköşke en son arkadasım gitmiş demin görüştüm 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam dedi.duyrulur bence orası güzel parası da iyi 🙂

aa süpermiş canım sağol değerlendirelim orayı bakalım

hiç bilmiyorum canım. hayırdır bir sorun mu var ??

son kontrolümüzde bebişimin boynunda tek kat kordon vardı
genelde zaten çok hareketli bir bebek :nazar:
en fazla yarım saat - kırk dk hissetmediğim oluyor oda çok nadir
ama bazen deli gibi oynuyor
yani öyle böyle değil ve bu 5-10 sn gibi bi oyayıp geçen bişey değil 5 dk dan fazla ve hiç durmadan çok güçlü bir şekilde oluyor
hem alttan çok vuruyor, hem üstten tekmeliyor ve hiç durmadan 5 dk fazla sürmesi biraz korkutuyor beni
acaba kordonuyla mı alakalı diyorum, sıkınca falan mı çok oynuyor
bakalım yarınki kontrolde inşallah açılmıştır kordonu
bu kadar çok harekete açıldığını sanmıyorum ama inşallah katı artmamıştır

yani öyle böyle değil ve bu 5-10 sn gibi bi oyayıp geçen bişey değil 5 dk dan fazla ve hiç durmadan çok güçlü bir şekilde oluyor
hem alttan çok vuruyor, hem üstten tekmeliyor ve hiç durmadan 5 dk fazla sürmesi biraz korkutuyor beni
canım inşallah bir sorun yoktur zaten var gibide gözükmüyor sadece annesini biraz üzmek istemiş senin yaramazın.

bazen deli gibi kuduruyorlar stella. benimkisi de çok sakin ama arada deliriyor niyeyse.
neyse yarın kontrolün varmış gider görürsün berildoş u. belkide yeri daraldığı için daha çok hissediyoruz hareketlerini.

Geri