çalışabilir raporundan bana 2 nühsa vermişlerdi biri orjinal biri fotokopi fotokopi olanı çalıştığın yere vericen orjinalini kendin saklıcan raporu kapattırıcağın zaman yanında getiricen 3 adette vizite kağıdı getiricen demişlerdi. Ama ben evde unutmuşum işte şimdi şirketten fotokopisini aldım gidicem birazdan tekrar bide kendin gelmen lazım dediler bana. Gerçi müsait olmasam eşimin gitmeside oluyor sanırım belkide ben müsaitim diye öyle demiştir doktor
yaa ben üniversite hastanesinde ama özel hastayım, dr un kendi sekreteri var, belki o ayarlamıştır, raporun orjinal teki ondadır, çünkü dr bana kendi sööledi, senin gelmene gerek yok ziya gelse yeter dedi. neese ararım bi ara...
çalışabilir raporundan bana 2 nühsa vermişlerdi biri orjinal biri fotokopi fotokopi olanı çalıştığın yere vericen orjinalini kendin saklıcan raporu kapattırıcağın zaman yanında getiricen 3 adette vizite kağıdı getiricen demişlerdi. Ama ben evde unutmuşum işte şimdi şirketten fotokopisini aldım gidicem birazdan tekrar bide kendin gelmen lazım dediler bana. Gerçi müsait olmasam eşimin gitmeside oluyor sanırım belkide ben müsaitim diye öyle demiştir doktor
Ben gidip şu raporu alıp geliyorum son resmi iş günüm ama pazartesi ve salı gelecem yinede.
Ütüleme işinide 2 makine çamaşır vardı birini ben ütüledim birini annem çok fazla bişeyimiz yoktu. Kızımın odası daha gelmediği için hepsini bir hurça kaldırdım odası gelince yerleştiricem inşallah.
arch benimde yardım edenim yoktu 3 güne yaydım yavaş yavaş ütüledim ütü masasınıda aşağıya ayarladım oturarak yaptım öyle bile zor oldu ama şükür bitti işte
iyi fikir bende öyle yapayım. dün ayakta durmaktan bacaklarım davul gibi oldu. nadir de kızıyor diyor canına kastın mı var ne uğraşıyorsun. ama napayım sanki al sen ütüle desem ütüleyecek.
bende 2 tane var valla. birde o mu çıktı başımıza. bende hastane çıkışlarını bohçalara sardım tam çeyiz gibi oldu 🙂 biz çantaları tam hazırlayalım da ne olur ne olmaz. kullanılan kullanılır gerisini eve getiririz
Kadıncağız öle dedi 🙁 bende bir pijama 1 gecelik birde sabahlık almıştım evde pijama gecelik giyemem diye daha rahat şeyler alacaktım ama sanırım 1 tane daha pijama alacağım 🙁. Doğumdan sonra bizim ev curcuna olacak gibi geliyor bana babalar anneler vs.vs.
Kadıncağız öle dedi 🙁 bende bir pijama 1 gecelik birde sabahlık almıştım evde pijama gecelik giyemem diye daha rahat şeyler alacaktım ama sanırım 1 tane daha pijama alacağım 🙁. Doğumdan sonra bizim ev curcuna olacak gibi geliyor bana babalar anneler vs.vs.
canım antik köy var çatalca'da ama o biraz uzak fakat süper bir yer http://www.antikkoy.com/ eğer uzak gelmezse buraya gidin muhakkak derim.........bir de burun tarafında büyükçekmecede bir yer nezih bir yer var yeşillikler icinde ama adını unuttum simdik arkadasıma sorucam.2sinden 1ini tercih edebilirsiniz. antik köydeki fix mönü en son 50ydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.büyükçekmecedeki de en fazla 20 falandır simdi herhalde orası daha mantıklı gibi tabi
bende 2 tane var valla. birde o mu çıktı başımıza. bende hastane çıkışlarını bohçalara sardım tam çeyiz gibi oldu 🙂 biz çantaları tam hazırlayalım da ne olur ne olmaz. kullanılan kullanılır gerisini eve getiririz
ben daha gecelik bile alamadım. Pijama da annem almış acayip bişey alma diyorum kendi kafasına göre alıyor. Sinirlendiğimde de sen neden herşeye sinirleniyosun diyor. Geçen günde gitmiş evime halı almış hiiç benim zevkim değil ama sermek zorundayım yoksa darılıyor. Bazen diyorum keşke annemle yakın yerde oturmasaydık kendine göre evimde değişiklikler yapma lüksüne sahip görüyor kendini.