pembik Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.511 archimim' Alıntı: yok bir de ağdacılar gelseymiş odaya 🙂 ama bu kıl tüy işi bir tek bizde var sanırım. yabancılar saldım çayıra mevlam kayıra doğuma giriyorlar evt ama öyle oluyormuş o sebeple temiz gidelim ben izne cıkınca direk kuaföre atıcam kendimi bakıma alıcam valla sacımı boyatıcam karar verdim..ağda vs herseyi halledicem dur kıl içinde ayrı bir topic açalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... .......
archimim' Alıntı: yok bir de ağdacılar gelseymiş odaya 🙂 ama bu kıl tüy işi bir tek bizde var sanırım. yabancılar saldım çayıra mevlam kayıra doğuma giriyorlar evt ama öyle oluyormuş o sebeple temiz gidelim ben izne cıkınca direk kuaföre atıcam kendimi bakıma alıcam valla sacımı boyatıcam karar verdim..ağda vs herseyi halledicem dur kıl içinde ayrı bir topic açalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... .......
asneba Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.512 ayyy bende gıtsem bı cesaret ay kıme gıtcem.herkese acılmaz şimdi.ey allam ya.yenı bi iş çıktı başıma🙁((((
ayyy bende gıtsem bı cesaret ay kıme gıtcem.herkese acılmaz şimdi.ey allam ya.yenı bi iş çıktı başıma🙁((((
vatoz Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.513 kızlar ben cıkıyorum kendınızee ii bakınnn aksama benı zor saatler beklıyor kocamda gec gelcek aslnda erken gelse ortada kalcak durumum olursa ondn yardm ısterdım zuhah=)
kızlar ben cıkıyorum kendınızee ii bakınnn aksama benı zor saatler beklıyor kocamda gec gelcek aslnda erken gelse ortada kalcak durumum olursa ondn yardm ısterdım zuhah=)
pembik Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.515 asneba' Alıntı: ayyy bende gıtsem bı cesaret ay kıme gıtcem.herkese acılmaz şimdi.ey allam ya.yenı bi iş çıktı başıma🙁(((( Genişletmek için tıkla ... ben de ilk gittiğimde senin gibiydim alıştım artık tabiri caizse kaşarlaştım :meri:
asneba' Alıntı: ayyy bende gıtsem bı cesaret ay kıme gıtcem.herkese acılmaz şimdi.ey allam ya.yenı bi iş çıktı başıma🙁(((( Genişletmek için tıkla ... ben de ilk gittiğimde senin gibiydim alıştım artık tabiri caizse kaşarlaştım :meri:
vatoz Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.516 archimim' Alıntı: ya ben hiçbirşeyden değil de bu lavmandan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz lavmandan zarar gelmz sana o nerden cıktı hem sımdı buarada ben tecrubelıyım okonuda nıh=)
archimim' Alıntı: ya ben hiçbirşeyden değil de bu lavmandan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz lavmandan zarar gelmz sana o nerden cıktı hem sımdı buarada ben tecrubelıyım okonuda nıh=)
ozbek83 Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.517 cok bast olaymış lavman zaten canım sen sancılaın başladığını anladığın an yinede bir sey yiyip içme barsakların boş olsun aklında bulunsun
cok bast olaymış lavman zaten canım sen sancılaın başladığını anladığın an yinede bir sey yiyip içme barsakların boş olsun aklında bulunsun
pembik Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.518 archimim' Alıntı: ya ben hiçbirşeyden değil de bu lavmandan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... yahu onda da bişey yok sanırım ilacı veriyorlarmış sen gidiyorsun wc ye o kdr yani.kendin hallediyorsun ilac islemini yani ayrıca da sezeryana da yapıyorlarmı acaba merak ettim
archimim' Alıntı: ya ben hiçbirşeyden değil de bu lavmandan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... yahu onda da bişey yok sanırım ilacı veriyorlarmış sen gidiyorsun wc ye o kdr yani.kendin hallediyorsun ilac islemini yani ayrıca da sezeryana da yapıyorlarmı acaba merak ettim
ozbek83 Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.519 bende devamlı 1 ayda 5 kere yumurta tedavisinde dr a actığım için bende eski kaşar oldum amam kuaför nasıl olur bilmem yaşayıp görcez
bende devamlı 1 ayda 5 kere yumurta tedavisinde dr a actığım için bende eski kaşar oldum amam kuaför nasıl olur bilmem yaşayıp görcez
bal kavanozu Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.520 kızlar ben çıkıyorum ağdaya gitmektende çekinmeyin valla gidince ne iyi etmişim diyceksnz kendinize işkence etmeyin
kızlar ben çıkıyorum ağdaya gitmektende çekinmeyin valla gidince ne iyi etmişim diyceksnz kendinize işkence etmeyin