2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah hepinize kolaylık vercin cnm,gerçekten işiniz çok zor ya.dua ediyorum size hep.ben evde bile rahat edemiyorum kızlar ne yapıyorlar bütün gün işte diyorum.Allah yardımcınız olsun

sağol canım benim..
kızlar hani size bizim şirketten bir kız hamile benden 2 hafta daha geride ve acaip zayıf hiç kg almadı demiştim ya hani.o kızla karşılaştım dün akşam cıkarken merdivenleri o kdr ağır iniyordu ki anlatamam böyle inleye inleye dikkat edin iniyordu diyorum 🙂 ay kıza bir üzüldüm..dedim neden böylesin sen.kız ama hep böyle karnı cıktığından beri ztn 32 de hemen ayrılıcam izne dedi.sırtım beli her yeri ağrıyormuş adım atmaya mecali yok.ben de yanında koştur koştur iniyorum çıkıyorum ya ben evde asansöre bile binmiyorum 3 katı cıkıyorum her gün hareket olsun diye. ay maşallah diyeyim kendime.bizim kızlar da bana maşallah sana dediler 🙂 dedim o kdr kg aldım ben bile daha hızlıyım yani..işte herkesin bünyesi farklı..allaha şükürler olsunki hepimizin maşallahı varmış tekleyen olmadı 🙂

valla ben de teklemedim gayet iyiydim ama bugün resmen bir enkazım, nefes alamıyorum, daha hiç iş yapmadım...

Öyle hakkatten.. Ben de sürekli şikayet ediyorum ama işyerindekiler de maşallahın var, millet bu aylarda sürekli yatıyo diyorlar... Sanırım güçlü Haziran analarıyız hepimiz..
maşallah hepimize...

valla ben de teklemedim gayet iyiydim ama bugün resmen bir enkazım, nefes alamıyorum, daha hiç iş yapmadım...

Öyle hakkatten.. Ben de sürekli şikayet ediyorum ama işyerindekiler de maşallahın var, millet bu aylarda sürekli yatıyo diyorlar... Sanırım güçlü Haziran analarıyız hepimiz..
maşallah hepimize...

leach ara sıra hepimiz tekliyoruz canım ama en azından sürekli olmadı ve hepimiz de 32 yi geçtik en azından 🙂 kız dediğim gibi giderek kötüleşiyor daha 30.uncu haftada.bence hepimize maşallah..
celinee ben de valla kıza bakınca kendime baktım bir dedim maşallah yani bana.eve git yemek yap ev topla sonra gene işe gel.hala aynı tempoda devam ediyor hayatım..hergün de en az 40 dak yol yürüyorum o kıza bakıyorum öğlenleri oturuyor bankta..şükrettim halime 🙂

Slm kızlar,
Geçmişe bakamıyorum bakınca çıkamıyorum çünkü. Hepimize maşallah çok fazla zorlanmadık 9.ayımıza geldiğimiz halde fıldır fıldırız üstelik çalışıyoruz. Bende 36 yada 37 haftalık tam haftamı bende bilmiyorum çalışıyorum sanırım bir hafta da çalışıcam. Zor oluyor ama şartlar onu gerektrdi. Gerçi bu hafta elimi bir işe sürmüyorum hoş sürmesmde gelmek bile yetiyor sandalyede iki büklüm oturmak bile yoruyor insanı.

iki gündür çok yoruldum, neredeyse hiç oturmadım, sanırım onun acısı çıkıyor bugün. ama bazen kızıyorum kendime, azcık naz yapmayı bilseydim diye. hala eşek gibi koşturuyorum ben de senin gibi...

ben de yapmayayım akşamları bişey diyorum sonra herşey karmakarışık oluyor e haftasonu temizlik ztn klasik işim..aman yapabildiğim kadar yapıcam allahtan bana cok yardımcı bir eşim var buna da şükür diyorum ..senin de ztn cok az kaldı cnm izne cıkınca evde dinlenirsin artık bol bol

ahhhhhhh ahhhhhhhh onun hayali ile yaşıyorum zaten

temizlik demeyin bana yaa. Bende izine çıkınca dip köşe bucak hergün bir yer yapıcam bu halimle nasıl yapacaksam. Daha bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülenicek ve çoook az zaman kaldı düşündükçe sinir oluyorum.

ahhhhhhh ahhhhhhhh onun hayali ile yaşıyorum zaten
e az kaldı az sabır o zmn..
kızlar nereye kayboldunuz hepiniz birden bir vukuatmı var ekşın mekşın acep dedim maile baktım ama orda da aynı durgunluk hayrola?herkes iş mi devrediyor yahu?ben de haftasonu benim yerime nöbete gelecek arkadasa iş öğretiyorum bıraktım kendi haline benim işlerimi yapıyor simdik 🙂