2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tünaydın kızlar ve minişleri benim bu sıpa her sabah 6 .30 uyanıyor babsına güle güle diyor 8 de uyuyor sonra bende uyuyorum demekki bundan sonra mesai bende 6.30 da başlıcak

sağol canım benim..
kızlar hani size bizim şirketten bir kız hamile benden 2 hafta daha geride ve acaip zayıf hiç kg almadı demiştim ya hani.o kızla karşılaştım dün akşam cıkarken merdivenleri o kdr ağır iniyordu ki anlatamam böyle inleye inleye dikkat edin iniyordu diyorum 🙂 ay kıza bir üzüldüm..dedim neden böylesin sen.kız ama hep böyle karnı cıktığından beri ztn 32 de hemen ayrılıcam izne dedi.sırtım beli her yeri ağrıyormuş adım atmaya mecali yok.ben de yanında koştur koştur iniyorum çıkıyorum ya ben evde asansöre bile binmiyorum 3 katı cıkıyorum her gün hareket olsun diye. ay maşallah diyeyim kendime.bizim kızlar da bana maşallah sana dediler 🙂 dedim o kdr kg aldım ben bile daha hızlıyım yani..işte herkesin bünyesi farklı..allaha şükürler olsunki hepimizin maşallahı varmış tekleyen olmadı 🙂
bende 5 kilo aldım bu haftaya kadar ama öyle .bende kıpır kıpır çok iyiyim sadece 1 haftadır halsizlik beni mahvetti oda kansızlığım artmış kan hapını arttırdı dr. geçti o kızın kılosuylada alakalı olduğunu sanmıyorum bünye demmekki 🙁

bende 5 kilo aldım bu haftaya kadar ama öyle .bende kıpır kıpır çok iyiyim sadece 1 haftadır halsizlik beni mahvetti oda kansızlığım artmış kan hapını arttırdı dr. geçti o kızın kılosuylada alakalı olduğunu sanmıyorum bünye demmekki 🙁

ben zaten kg su ile alakalı bişey yazmadım sadece daha evvel bahsetmiştim kızlara hiç kg almadı diye ondan hatırlatmak için belirttim kg olayını..
ama kg lu insan heleki hamile olan insan tabiki zayıf ve hamileliğinde az kg alan insana göre daha da ağırlaşabilir hareket acısından bunu belirttim..ama tam aksi bi durum var bizde diye.
kg değil mevzu ztn

oyyy tam işlerim bitti derken iş yüklediler gene. neyse öğlene kadar biterse gelirim
düşüp duruyorum sistemden zaten.
evet haziran anaları olarak epey yiğit çıktık popomuzu kaşıyalım
son aylarımıza girdik tabiki ağırlaşacağız ama gene de normal hayatımıza nefes nefese kalarak da olsa devam ediyoruz 🙂

oyyy tam işlerim bitti derken iş yüklediler gene. neyse öğlene kadar biterse gelirim
düşüp duruyorum sistemden zaten.
evet haziran anaları olarak epey yiğit çıktık popomuzu kaşıyalım
son aylarımıza girdik tabiki ağırlaşacağız ama gene de normal hayatımıza nefes nefese kalarak da olsa devam ediyoruz 🙂
kolay gelsin canım şişko haziran anneleriyiz ama hepimizin maşallahı var süper gittik 🙂ve inşallah da bu sekilde tamamlarız hepimiz

ben zaten kg su ile alakalı bişey yazmadım sadece daha evvel bahsetmiştim kızlara hiç kg almadı diye ondan hatırlatmak için belirttim kg olayını..
ama kg lu insan heleki hamile olan insan tabiki zayıf ve hamileliğinde az kg alan insana göre daha da ağırlaşabilir hareket acısından bunu belirttim..ama tam aksi bi durum var bizde diye.
kg değil mevzu ztn
anladım pardon tatlım zaten bende 5 aldım ama kilolu hamile kalanlardan belkide siz 15-20 arası aldınız ama benim kg. geçemediniz 68 kg. bende 63 ile kaldım 🙁 bende kilolu hamilelerden aslında 🙂

Geri