2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

millet doğurup işe başlayacak ,biz anca o zaman doğuracağız [/QUOTE]

ya yok ben 4 haziranda işte olucam 16 haziranda doğurucam anam işte iken doğurmam inşallah hahaha doktor bana hazirandan sonra bekle dedi bebek gelebilir her an didi de o bakıma

Günaydın güzel ve özel haziran anneleri

Şükür kavuşturana,sonunda girebildim.Nasılsınız,inşallah hepiniz ve bebişlerinizde iyidir.Bende hala tek parçayım ama çok az vaktimiz kaldı.Haftasonu hafif sancılar çektim ama araları sıklaşmadan durdu şükür.Herkes tek parça halinde hala dimi?Hepinizi çok özlemişim gerçekten.nekadarda çok oldu giremeyeli.annem temizlik yaptı benim evde,benide iş yaptırmasada esir aldı.

Merak ettik çok seni.. Neyse sağlıklı olmana sevindim canım... Çok az kalmış senin de.. Maşallah!!! :nazar: :nazar:

kıs çatladık valla çok merak ettik seni..
anaaamm 36+5 olmussunnn..
maaşallah maaşallahhhhhhh

Merak ettik çok seni.. Neyse sağlıklı olmana sevindim canım... Çok az kalmış senin de.. Maşallah!!! :nazar: :nazar:

sağolun kızlar,bende sizi merakettim ne yaptınız diye.dua ediyorum zaten aman herkes sağlıklı olsun diye.evet koca dana oldu artık benim kız.cuma günü kontrol var bakalım herşey normaldı son kontrolde ama eğer sezeryan gerektircek bi durum varsa haftaya doğururum heralde.

günaydın güzel ve özel haziran anneleri

şükür kavuşturana,sonunda girebildim.nasılsınız,inşallah hepiniz ve bebişlerinizde iyidir.bende hala tek parçayım ama çok az vaktimiz kaldı.haftasonu hafif sancılar çektim ama araları sıklaşmadan durdu şükür.herkes tek parça halinde hala dimi?hepinizi çok özlemişim gerçekten.nekadarda çok oldu giremeyeli.annem temizlik yaptı benim evde,benide iş yaptırmasada esir aldı.

hoşgeldin komşum merak ettik seni.bırak temizliği arada 2 satır yazı yaz 🙂

sağolun kızlar,bende sizi merakettim ne yaptınız diye.dua ediyorum zaten aman herkes sağlıklı olsun diye.evet koca dana oldu artık benim kız.cuma günü kontrol var bakalım herşey normaldı son kontrolde ama eğer sezeryan gerektircek bi durum varsa haftaya doğururum heralde.
haftaya mı :shootout: ilk bebiş mi geliyor diyorsunuz yoksa hadi hayırlısı heyooo heyooo sağlıkla gelsin inşallah

ne mutlu sana 🙂
benim kaynanamda gidiyodu geçen hafta. tam gidecekleri zaman kayınbabam dizini sakatladı evdeler şimdi. bu gidişle de doğuma kadar burda kalacak.
görümcene bakıcılık yapmaktan kurtuldun desene :meri:ay bizimkisi de geliyor eşim de diyorki akşam ohh annem geliyor artık hiç yorulmazsın sadece bir bakış attım sustu anında..sanki çok yardımcı birisi ya bana..hani taşınırken geldi cok yardım etti ya simdi de eder eminim.yemek yapar bana önce kendine yaparsa :ehi:

Geri