2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin komşum merak ettik seni.bırak temizliği arada 2 satır yazı yaz 🙂
ben temizliği bırakıyorumda anam beni bırakmıyor komşum.kadın ne bana iş yaptırıyor ne de pc.ye oturmama müsade ediyor.çok oturuyormuşum diye bi başlıyor.oturup o temizlik yaparken onu izlicekmişim.töbe töbe bende kendimi iyice rahatsız hissediyorum boşboş durunca

haftaya mı
ilk bebiş mi geliyor diyorsunuz yoksa hadi hayırlısı heyooo heyooo sağlıkla gelsin inşallah

cuma günü kontrolum var pembikcim bakalım belkide gelir kızım artık.bu son zamanlar hiç geçmiyr kızlar.8ay çabucak geçti gitti ama bu bi ay geçmedi bitürlü.hergece doğurup duruyorum rüyamda ama..

[ı]hadi hayırlısı olsun cnm[/ı]

kızlar ben yokken bi sakinlik durgunluk mu geldi size.eskiden ya geçmiş okurdum yada şimdiyi.ikisini aynı anda yapamazdım.şimdi yetişebiliyorum size.herkes işleriniz toparlıyor heralde izne ayrılmadan.kilo konusunu konuşmuşsunuz herzamanki gibi ben yokken.hiç takmayın kafanıza.geçen yeni doğum yapmış bi arkadaşımı gördüm 17kilo almış hamilelikte 12kilosu gitmiş zaten 3ayda,ki hiçbirşey yapmamış bi 5kilo kalmış onuda dikkat etsem veririm diyordu.hiiiççç takmayın kafanıza,tadını çıkarın hamileliğin

canım hoşgeldin öncelikle iyi olmana çok sevindim. Dediğin gibi iş devretme aşamasındayız birçoğumuz ondan biraz durgunlaşmış olabiliriz bende mesela sabah bi günaydın yazdım yok oldum apartopar toplantıya .ağırdılar sinir oldum 🙁

kızlar ben bugün yine kaput durumda olacam sanırım bu yeni direktör benden iş alacağına benden yardım istiyor üstelik işlerimi devredeceğim arkadaşıda bugün başka işlerle kitledi karı birazdan elimde kalacak haberi yok buda yetmezmiş gibi acayip yavaş çalışıyor Allahım sen şu son günlerde akıl sağlığımı korumama yardım et bana bu son 10 gün bitmez artık ben size deyim. Yinede ara ara bakmaya çalışıcam sizlere

kolileri mi

Benimki de gene gidiyor gezmeye...Bana da sürekli bekle diyo iş güç yapmak için ama kendi yerinde durmuyo ki... Şimdi de İzmire gidiyor, ordan da didime..

evt canım kendi bgn uçakla gelecek ama kolileri arkadasımızın otobüs firması var ona vermis kendinden önce geldiler

cuma günü kontrolum var pembikcim bakalım belkide gelir kızım artık.bu son zamanlar hiç geçmiyr kızlar.8ay çabucak geçti gitti ama bu bi ay geçmedi bitürlü.hergece doğurup duruyorum rüyamda ama..[/QUOTE]

hayırlısı nasıl ise öyle olsun canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah bebişlere 🙂

Allah hepinize kolaylık vercin cnm,gerçekten işiniz çok zor ya.dua ediyorum size hep.ben evde bile rahat edemiyorum kızlar ne yapıyorlar bütün gün işte diyorum.Allah yardımcınız olsun