ben de bir defa kestirdim bir daha kestiricem doğuma gitmeden bilmeden de bir defa boyattım ama öyle çok vicdan falan da yapmadım ztn ilk ay o kendini dış etkilerden korurmuş bişey olmazmış.ztn araştırırsanız henüz tıpta kanıtlanmış bir zararı yok sac boyamanın.ama ben gene de boyamadım tabi orası ayrı.
ay benimde kahve boyalarım aktı altı sarı ya.. ben de izne bi çıkayım da röfle yaptırayım diyorum sarıya çok alışmışım alışamadım su renge sarı ana olmak istiyem annem de röfle yap deyip duruyo lohusa tacı fln daha cok gösterirmiş kendini ahahaa te allam
bende saçlarımı kestirmedim zaten boyatmıyordumda uzun süre önce yaptırdığım gölge vardı saçımda ama çoğu kendi rengiydi çok doğal girecem yani doğuma . Geçengün düşündüm saçıma enson 29 Ekim 2008 de gölge yaptırmıştım sonrasındada 30 Mayıs 2009 da kestirmiştim o zaman eşime diyorum nekadar masrafsızım 2 senede bir boyatıp senede bir kestiriyorum 🙂 renginden yana memnunumda anneme söz verdiğim için kestirememek beni gerdi valla
Valla benimde annem yedi beni kestirme diye.. Ben de arada düzelttiriyorum uçlarını, kimse anlamadan..
haha annemlere de kestirmedim diyorum.. Boya konusu fena ama ya.. 3 ay geçtikten sonra yılbaşında boyattım, izin verdi yani doktor.. Ondan sonra doğumda önce boyatırsın bi daha dedii. Anlamadım ki... şimdi nene gibi giziyorum..
ay benimde kahve boyalarım aktı altı sarı ya.. ben de izne bi çıkayım da röfle yaptırayım diyorum sarıya çok alışmışım alışamadım su renge sarı ana olmak istiyem annem de röfle yap deyip duruyo lohusa tacı fln daha cok gösterirmiş kendini ahahaa te allam
sarıya kırmızı taç çok hoş olur arceya annen doğru dıyo.aslında pembıkde haklı evham yapmamak lazım.ben içkide içtim.allah bebişimi korusun.bılmıyosunkı.sanatçılara bakıyom bıtane boyasız yok.Fellik fellık gece turlarındalar yanı aşırıya kaçmamak lazım.anne yüreği yınede dayanamıyo korkuyo.
benim de saclarım berbar durumda ben de mi boyatsam doğurmadan önce acep ?? doktora da sormadım hiç ama son 1 ay önermiyorlar boyayı diye biliyorum ben ? öyle değil miydi?ilk 3 ay ve son 1 ay diye duymuştum
ya farketmeden yaptığım şeyler olunca şimdi hurafeleri bile dınler oldum.dikkat edıyorum.Benım saçda 2 rek kesımı berbat oldu.Ama hiç ellemıyom.kendımı cezalandrıyom sankı.halbukı bılsem yaparmıydım ne boyatırdım ne içki içerdim.
benim de saclarım berbar durumda ben de mi boyatsam doğurmadan önce acep ?? doktora da sormadım hiç ama son 1 ay önermiyorlar boyayı diye biliyorum ben ? öyle değil miydi?ilk 3 ay ve son 1 ay diye duymuştum
aa ilk 3 ayı duydum organlar gelişiyo diye ama son 1 ayı duymadım gııı..
benim abimin eski eşi her ay gidip röflesini boyasını yaptırıyodu valla sonuna kadar yaptırmıştı hatun su son 1 ay olayını soruşturmak lazım bende yaptıramam o zaman