Senin yerine uyuyum mu sekerim. :meri:
Saka bi yana bende gec yatiyorum sonra, 3 gibi felan wc icin uyaniyorum.
Yatinca birdaha uyuyamiyorum karnim ac oluyor kalkiyorum tv acip bisiler yiyorum tv izliyorum bakiyorum aradan 1, 2 saat gecmis tekrar 5 gibi felan yatiyorum.
Sonra sabah 7 olmadan gozlerim yine fal tasi gibi acilmis.
Hani hamilelikte cok uyku olurmus ya bende de tam tersi belki gunde 4,5 saat anca uyuyorum.
bende her gece 3 de çişe kalkıyorum kurulmuş saat gibi 🙂 sonra da 6 da kalkıyorum kan ilacımı içiyorum. zaten saat başı sürekli uyanıyorum ağrılardan dolayı. uyku haram oldu
BİZ O SORUNU OTHELLO NUN Bİ YASTIĞI VAR ONLA ÇÖZDÜK. DAHA DOĞRUSU AMAÇ HORULTU ÇÖZMEK DEĞİLDİ AMA YASTIK DEĞİŞTİĞİNDEN BERİ HORULTU DA KESİLDİ. aNCAK ÇOK YORGUN OLDUĞUNDA HORLUYOR AMA O DA RAHATSIZ EDİCİ ŞEKİLDE DEĞİL ARTIK. Bİ ARAŞTIRIN DERİM.
ÇÜNKÜ BEN DE SİNİR OLUP UYUYAMIYORDUM
BİZ O SORUNU OTHELLO NUN Bİ YASTIĞI VAR ONLA ÇÖZDÜK. DAHA DOĞRUSU AMAÇ HORULTU ÇÖZMEK DEĞİLDİ AMA YASTIK DEĞİŞTİĞİNDEN BERİ HORULTU DA KESİLDİ. aNCAK ÇOK YORGUN OLDUĞUNDA HORLUYOR AMA O DA RAHATSIZ EDİCİ ŞEKİLDE DEĞİL ARTIK. Bİ ARAŞTIRIN DERİM.
ÇÜNKÜ BEN DE SİNİR OLUP UYUYAMIYORDUM
haa horlama yastıgı var o mu gıı.. ben de dediydim bi kere onu.. bide şu burna takılan bantlar mantlar spreyler hiçbişi denetemedim şimdiye kdr. burnumda kemik var ondan horluyom çaresi yok diyo sürekli.. tıp adamı sanki aahaha..
bende horluyom artık hem de eşim tele çekmiş sesımı, okuuz gıbı horlamışım. burnumdan nefes alamıyorum dıye heralde, ayyy utandım kendımden babam gıbı gur çıkmış sesım bide
haa horlama yastıgı var o mu gıı.. ben de dediydim bi kere onu.. bide şu burna takılan bantlar mantlar spreyler hiçbişi denetemedim şimdiye kdr. burnumda kemik var ondan horluyom çaresi yok diyo sürekli.. tıp adamı sanki aahaha..
bende horluyom artık hem de eşim tele çekmiş sesımı, okuuz gıbı horlamışım. burnumdan nefes alamıyorum dıye heralde, ayyy utandım kendımden babam gıbı gur çıkmış sesım bide