2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
he valla, sen de amma hassasmışsın. hiçççççç umurum olmaz valla. onlarda hamilelik yaşamış ama hepsi ev kadınıymış, hangisi senin gibi akşama kadar çalışmış acaba. boşverrrrrrrrr....

ne bakımdan hassasmışım leache onu anlayamadım.kayınvaldemde hassas olduğumu duşunuyodur inş.🙂

Canim doktor da bunu biliyor ya normal degerlere gore koca kafalidirlar bebekler.
Ama bizimki hakkatten epey bir koca kafali ki her seferinde doktorum bunu dile getiriyor.
Hatta bu yeni doktoruma ilk gittigimde kadina nekadar buyuk geldiyse
tuttu kafasini olctu neyse 1.5, 2 hafta ondeymis dedi. :boink:hahahahahaha

alla alla benimkide önce çıkıyo ama doktor hiç öle bişey demedi bana büyük felan diye

bu arada kızlar ben bebeğim iin bireysel emeklilik düşünmüştm doğduğunda ödemeye başlayım diye ama bi arkadaşımda onun yerine bankada altın hesabı açtır daha karlı demişti böyle bişey yapmayı düşünüyomsunuz ilerde üniversiteye felan gidiceği zaman araba alır kendine ya da eğitimi için kullanır diye düşünmüştüm

Bende esime bebegin adina bi hesap actiralim dogumdan sonra
ve her ay belli bir miktar yatiralim diyorum o sekilde nasil olur ki?

ayy çenem ayrılacak esnemekten
yine uyuyamadım su adamın horultusu yüzünden :samar:
Senin yerine uyuyum mu sekerim. :meri:
Saka bi yana bende gec yatiyorum sonra, 3 gibi felan wc icin uyaniyorum.
Yatinca birdaha uyuyamiyorum karnim ac oluyor kalkiyorum tv acip bisiler yiyorum tv izliyorum bakiyorum aradan 1, 2 saat gecmis tekrar 5 gibi felan yatiyorum.
Sonra sabah 7 olmadan gozlerim yine fal tasi gibi acilmis.
Hani hamilelikte cok uyku olurmus ya bende de tam tersi belki gunde 4,5 saat anca uyuyorum.

ben ayırdım yatakları rahat ettim valla ..o da ben de anca 🙂 önce geliyor beni uyutuyor sonra alıyor yastığını oturma odasına gidiyor bazen çok uykum varsa kendim uyuyorum ay ben de bebek gibi oldum yalnız yatmak da hoşuma gitmiyor gece uyanınca da sinirlerim bozuluyor horlamasından uyandırıyorum yolluyorum en güzeli bu sekilde çözdük olayı biz de biraz fedakarlık da onlar yapsın ama dimi ?

bu arada kızlar ben bebeğim iin bireysel emeklilik düşünmüştm doğduğunda ödemeye başlayım diye ama bi arkadaşımda onun yerine bankada altın hesabı açtır daha karlı demişti böyle bişey yapmayı düşünüyomsunuz ilerde üniversiteye felan gidiceği zaman araba alır kendine ya da eğitimi için kullanır diye düşünmüştüm

herhalde önümüzdeki 3 sene pek birşey biriktiremeyiz. ev kredisi bakıcı parası derken aldığımız bize yeter.nasıl bir yatırım yapacağım bende bilmiyorum

kaç yıllık kocanın horultusuna alışamadın mı hala 🙂
zaten adamlar horuldamasa da uyku yüzü yok bize. her tarafıma yastık destekleri yapıyorum gene de uyuyamıyorum

Geri