2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım boy mevzusuna takılma çünkü verilen değerler birebir olmuyor
bir bayana doğum öncesi bebeğin boyunu 52 cm demişler 48 cm doğmuş.
ya da zayıf diyenlerin bebeği daha kilolu çıkabiliyor. Aslında bu değerleri çok kafaya takmamak lazım ama başta bebeğin kilosunu kafasına takan benim :ehi:

ayyy bideeeee bennnnnn:11:

canım boy mevzusuna takılma çünkü verilen değerler birebir olmuyor
bir bayana doğum öncesi bebeğin boyunu 52 cm demişler 48 cm doğmuş.
ya da zayıf diyenlerin bebeği daha kilolu çıkabiliyor. aslında bu değerleri çok kafaya takmamak lazım ama başta bebeğin kilosunu kafasına takan benim :ehi:

haklısın takılmamaya karar verdim bende neyse dün hastane odalarını gezdim dedim ya çok lüks değil ama kötüde değildi gerçi biraz daha konforlu olsun isterdm ama napıyım yenilenmesi gerek sanırım mobilyaların felan

He kiz bende tam onu dicektim sen niye kafaya takiyon ozaman.
Ben boy, kilo vs hicbirseyi takmiyorum da kizimin koca kafasindan tirsiyorum
normal dogum olursa b*ku yerim diye. :meri:hahahahahaha

hahaha napim ya doktordan gelince 2 gün düşünüyorum bu kız niye zayıf diye. kilo alsın diye yemediğim birşey kalmadı ben kilo aldım kız hala minnoş.
ama kafasının maşallahı var en önde o gidiyor.

haklısın takılmamaya karar verdim bende neyse dün hastane odalarını gezdim dedim ya çok lüks değil ama kötüde değildi gerçi biraz daha konforlu olsun isterdm ama napıyım yenilenmesi gerek sanırım mobilyaların felan

hangi hastanede doğum yapacaksın??
aman boşver doğumdan sonra çok lüksde olsa gözümüz görmez zaten. pis olmasında eski olsun razıyım. yeterki banyosu tuvaleti temiz olsun

hahaha napim ya doktordan gelince 2 gün düşünüyorum bu kız niye zayıf diye. kilo alsın diye yemediğim birşey kalmadı ben kilo aldım kız hala minnoş.
ama kafasının maşallahı var en önde o gidiyor.

benimkinin de kafası büyük çıkıyo ama bebeklerde kafa hep büyük olur ya ondan takmıyorum mesela 4 aylıkken felan kafa ve vücut nerdeys eaynı büyüklükte oluyo bu aydan sonra düzelir bence o

benimkinin de kafası büyük çıkıyo ama bebeklerde kafa hep büyük olur ya ondan takmıyorum mesela 4 aylıkken felan kafa ve vücut nerdeys eaynı büyüklükte oluyo bu aydan sonra düzelir bence o

Canim doktor da bunu biliyor ya normal degerlere gore koca kafalidirlar bebekler.
Ama bizimki hakkatten epey bir koca kafali ki her seferinde doktorum bunu dile getiriyor.
Hatta bu yeni doktoruma ilk gittigimde kadina nekadar buyuk geldiyse
tuttu kafasini olctu neyse 1.5, 2 hafta ondeymis dedi. :boink:hahahahahaha

bu arada kızlar ben bebeğim iin bireysel emeklilik düşünmüştm doğduğunda ödemeye başlayım diye ama bi arkadaşımda onun yerine bankada altın hesabı açtır daha karlı demişti böyle bişey yapmayı düşünüyomsunuz ilerde üniversiteye felan gidiceği zaman araba alır kendine ya da eğitimi için kullanır diye düşünmüştüm

Geri