Demekki sen buralarda olursun ben doğururken.. senin telefonunu alayım ben bari, ameliyathaneden seni ararım.. Az sonra beni bayıltacaklar, oğlun geliyooo diye...
offff ayyy ne uyuslar ya sende çek şu kocanı annatttt böle böle istemiyom de ayyyy fenalık bastı haaaaaaa aynı bizimkiler haaa herşeyi kendilerineeeee bi hasta numnarası yap o gün o güne kadarda gitmicem demeeeeee işte buuuuu:meri:
aslında bana tuhaf geldi yani gitmek istemeyebilirsin ve gitmezsin hamile olmasan bile onlarla her plana dahil olmak gibi bir zorunluluğun yok elbetteki..fakat nasıl alıştırırsan ya da nasıl beklerlerse o sekilde cevap vermek durumunda kalıyorsun beklentilere maalesef.su esinin ailesi mevzusu karmasık bir durum.herkesin aile yapısı geleneği beklentileri farklı maalesef.ben pek tınlamadım valla sorun ettilermi etmedilermi haberim de olmadı hiç..bana yansıtılan bişey yok yani..ama ztn sorun edilmesi de cok sacma
aslında bend ehep bıldıgımı okuyorum ama işte en son olayda ben herseye bahane bulyrmusm onları yanıma yakstrmıyormusum istemıyormusum falan böle seyler algılamıslr ondn bahanelr urettgımı dusnmusler sonra olaylar buyudu vs vs bende neyse budefa kırmayım falan dıyorum ma pıknık mumkn deıl ztn nefrt ederm pıknktn bıde yaslılarla napcm ben =) artık bı cozum bulmam lazım yapcaz bişler ben kocama kızyorum yıne elıne yuzune bulştrdı sonra saf arada kendı kalıyor ben bakıym basımn caresıne bı seklde
haklısın bırakmam kız yok ztn ben kımseye öle laf soz dusrmemde gergınlk yasmaak ıstemıyorum son gunlerım olcak bıde ben kızlar bılr hamileliğim basnda cok buyuk olay yasadım onlr yuzndn hastanelık olmstum hoş yıne bıldıgımı okudum ama onlr ıcın son gunlermd ene kendımı ne bebegımı rıske atmak ıstemyrm ama artk bakcz gıdersemdeee taklcm kafama goree kocam ztn benı oraya gotrürse sözumden cıkamzzzz görür o ona neler yapcm=)
offff ayyy ne uyuslar ya sende çek şu kocanı annatttt böle böle istemiyom de ayyyy fenalık bastı haaaaaaa aynı bizimkiler haaa herşeyi kendilerineeeee bi hasta numnarası yap o gün o güne kadarda gitmicem demeeeeee işte buuuuu:meri:
ortim nirdesinyaa ösledımmmm ben artk su muhbbtlerden gerılıyorum yaa delrcmmmneysekı sızler varsnzda kafa dagtyrz surda bide bizm muhbbtlerımızı begenmezler bak ne guzel dertleşyrz bee=)