2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kafa dengımı tek genc ben olacağım malsfff🙁

böyle kumaştan plaj sandalyeleri vardır ya veya balık tutanlar falan da kullanır katlamalı bul onlardan bi tane. Al eline kitabını diğerine de çekirdek. Çıt çıt ohhh keyif yap hem oksijen iyi gelir .

Ama tabureye tüneme belin kopar şöyle arkalıklı bişey bulabiliyorsa bulsun kocacın sana

valla allah kolaylık versin bakalım bize gelebildiğim kadar gelicem istediğin zaman kapatırız raporu dedi doktor bide benim doktor 5 temmuzda izne çıkıcakmış inşallah o zamana kadar doğururum ya morlaim bozuldu biraz
aynen ben de öyle düşünüyorum gelebildiğim kadar geleyim diyorum..gelemezsem de kapatırız demişti doktor bana da raporu.ama ilginç olan şu ki günüm günümü pek tutmuyor allaha şükür çok büyük sıkıntılarım yok işim de çok ağır değil servisim kapının önünden alıp bırakıyor falan..o acıdan gelebilme şansım yüksek.fakat baktım artık cok yoruluyorum kapattırıcam 35-36da raporu

evet işte bacak boyu kısa gibi dedi bu boyudamı öyle oluyo anlamına geliyo anlamadım bi türlü

bence kımı insanların bacak boyu uzun oluyo ust taraf kısa.ama bu olculerde bacak boyu ıle çarptıklarından daha uzun çıkabılıyo yada tam tersi daha kısa.Dıyelımki kısa olmuş.Bu değilki ilerkı yıllardada kısa olucak.yada buyuncede boyu çok uzun bı erkek olmadıda ortaboylu bı erkek oldu.Ne var bunda.Türkıyedekı ortalamalar ne ki sankı.Eşinin boyu nasıl mesela çokmu uzun eşin.Eşinde orta boyluysa mesela babasına ekmiştir.belkı.Bunları takma kafana.Benımkıde uzun çıkıyo.Bı ara şok oldun dedım doktora sen nedıyosun.oda dondu kocama baktı.eee dedı babasını gormuyonmu ne kadar uzun oda babsına cekmiş demekki dedi.rahatladım bıraz.Bızde bı aemız uzun olsa dert,kısa olsa dert.Çok kontrole gıdıyoz oda yaramıyo.ve belkıde benımkıde tahmını bı değer sonuçta.Allah sağlık versın canım benım.iç organlarına bakıyo,boşaltım sistemine bakıyo.Bız mesela bobreklerını sorduk hemen iki tanemi diye.Kalp atışları.Baş cevresi.sağlığı yerınde olsun yani.Heee bukadar yazıyom ya canım aynı pimpiriklik bende de var bende herşeyı kafama takıyorum.Birbirimizi rahatlatıcaz böyleki bebişler içerde sıkılmasın.

böyle kumaştan plaj sandalyeleri vardır ya veya balık tutanlar falan da kullanır katlamalı bul onlardan bi tane. Al eline kitabını diğerine de çekirdek. Çıt çıt ohhh keyif yap hem oksijen iyi gelir .

Ama tabureye tüneme belin kopar şöyle arkalıklı bişey bulabiliyorsa bulsun kocacın sana
kocamın o kalan 2 tel saçıdadokulsun inşallahh cok sınrlıyımmm ztn pıknık sevmem bıde uzansam laf ederler hep yaslılarrr

daha yaşın çok uygun canım. Benim yaşım bir de 33 olmuştu artık. 7 senelik de evliliğim üzerimdeki baskıyı tahmin etmişsindir sanırım. Bence yaş avantajını kullan ve önüne bi tarih koy mesela güzel bir yaz tatili yapacağım ve yaz sonu tedaviye başlayacağım gibi. Ama gerçekten yaz boyunca atmaya çalış kafandan çok zor biliyorum ama inan ki araştırdığında sen de anlayacaksın sebepsiz infertilite de akışına bırakmak tek çözüm.

Umarım tez zamanda sen de bebişine kavuşursun hamilelerin duaları kabul olurmuş.

bizim bir akraba da 9 senelik tedaviden sonra artık pes,benden bu kadar dedi ve eşiyle tatile çıktı
o tatilden hamile olarak geri geldi 🙂
stres gebe kalmada çok büyük etken malesef. başka uğraşlarla kafayı dağıtmak lazım

canim bi ikimiz kalicaz galiba ben de 31 mayisa kadar burdayim..artik zor gelmeye basladi ama yaaa

ben ve meloş da 1 haziranda izne ayrılıyoruz :meri:
diğerleri doğururken biz siteyi bekleriz

güneş lovefun.a katılıyorum öyle bir sandalye bul yastık da al yanına arkana dayastığı koy.hamilesin sana iş de yaptırmazlar ohh keyfine bak..hava al sana da değişiklik bebişe.de temiz hava.güzelcim bu tip seyler için moral bozmaya değer mi?

of kızlar ya cnm cok sıkkın dun kaynvalıdemlerı caya cagrmıstım 16 maysta toplu pıknıge gıdlcekmıste gıdelım sanada degısklık olur dedıler 🙁 bişey dıyemedım yaa cok sınrlendım hem pazar gunu ertesı gunm ıs olck hem ben nasıl pıknkte oturcam doguma son 20-30 gun kala daha oncede bole onlarla organızasyona katlmadım dıye buyuk problemler oldugu için budefa bişey dıyemedım ama saf kocamda dusunup soleyemedı o fazla oturamyr hele pıknık alannda nasıl oturcak banada dıyorkı sana tabure alırız merk etme gerızekalı ay cok sınr oldum sımdıden onun stresıne gırdım en ıyısı kocamı sehr dısına gondermek iş ıcın gıtmek ıstyrdu yollmyrdm öle olrsa benıde zorlamazlar sanırm🙁

Canım ya.. Çok sinir bozucu olmuş durum ama sen kocana anlatacaksın kendini... deseydin ya ben oturamam taburede falan diye.. Neyse hemen bozma moralini, oğlunu da sıkma... Daha vakit var, buluruz bişeyler elbet...

Geri