2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet canım.bu olculer yanıltabılıyo.sağlıklı olsun yeter ve şimdi kısa dıye hep kısa olcak dıye bışey yok.Doğduktan sonra toparlıyo çoğu.Belkıde bacak boyu kısa olabılır.Yada mesela bacak boyu uzun oluyo kımısının boyuda uzun çıkıyo ona gore olctuklerınden.sağlıklı olsunlar dua edelım.En onemlısı o.

evet işte bacak boyu kısa gibi dedi bu boyudamı öyle oluyo anlamına geliyo anlamadım bi türlü

ceylan geçmiş olsun cnm..azade senin de en kısa zamanda güzel haberini alalım inşallah..benden sana tavsiye bu konuda çok düşünme akışına bırakmaya calıs.

geçmiş olsun ceylan. bir ara annem böyle bir hastalık geçirmişti. gündüz hiç bişi yokken akşam olup hava kararınca ateş 38-39 a fırlıyordu. acaip korkmuştuk. sonra tiroid hormanları ile ilgili bişi çıkmıştı. gece salgılanan bir hormon varmış onun dengesizliğinden oluyormuş.
belki seninki de ööle bişidir. bu aralar herşeyimiz allakbullak oldu çünkü...
canım benim ben zaten troid hastasıyım ama artık dengede hormonum ama bilmiyorum ateşimi geçtim tatlım bebeğe ateşin zaarrı olur dio dr.lar ya ondan korkuyorum 🙁

of kızlar ya cnm cok sıkkın dun kaynvalıdemlerı caya cagrmıstım 16 maysta toplu pıknıge gıdlcekmıste gıdelım sanada degısklık olur dedıler 🙁 bişey dıyemedım yaa cok sınrlendım hem pazar gunu ertesı gunm ıs olck hem ben nasıl pıknkte oturcam doguma son 20-30 gun kala daha oncede bole onlarla organızasyona katlmadım dıye buyuk problemler oldugu için budefa bişey dıyemedım ama saf kocamda dusunup soleyemedı o fazla oturamyr hele pıknık alannda nasıl oturcak banada dıyorkı sana tabure alırız merk etme gerızekalı ay cok sınr oldum sımdıden onun stresıne gırdım en ıyısı kocamı sehr dısına gondermek iş ıcın gıtmek ıstyrdu yollmyrdm öle olrsa benıde zorlamazlar sanırm🙁

canım aslında rahat bi yer se pikniğe gidiceğiniiz yer git bence bizde geçen arkadaşlarla gittik polonezköyde ama sandalyelerde oturdum temiz hava bol gıda çok iyi geldi sanada değişiklik olurdu kafa dengi birileride olursa yanında

anladım canım çok kibarsın....
ben 26 yaşındayım....

daha yaşın çok uygun canım. Benim yaşım bir de 33 olmuştu artık. 7 senelik de evliliğim üzerimdeki baskıyı tahmin etmişsindir sanırım. Bence yaş avantajını kullan ve önüne bi tarih koy mesela güzel bir yaz tatili yapacağım ve yaz sonu tedaviye başlayacağım gibi. Ama gerçekten yaz boyunca atmaya çalış kafandan çok zor biliyorum ama inan ki araştırdığında sen de anlayacaksın sebepsiz infertilite de akışına bırakmak tek çözüm.

Umarım tez zamanda sen de bebişine kavuşursun hamilelerin duaları kabul olurmuş.

Geri