2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amannnn dert ettiğin şeye bak, ben nerelere gittim ööle. hatta benim sandalyem arabanın arkasında duruyor indirmiyoruz bile. biz de bu hafta sonu gidicez. valla gayette keyifli oluyor, açık hava iyi geliyor insana. kumaş kamp sandalyeleri var ya onlar çok rahat. git, hanım ağa gibi otur millet hizmet etsin sana. değişiklik olur bol oksijen bebeğe de yarar...

haklsn bakalm bı bahane bulsam ınamayacklr ztn gecen gercekten bobreklerım agrımstı sabah kdr kıvranmstmda karın numara yapıyor demslerdı :meri:anaaaaaummmm of offf delrcm mecbr ıdare etcm yada kocayı sehr dısına gondercemm =)ıkı ucu mm... degnek=)
ya ama onlarn dusunmesı gerkmezmı gecen amca dedı pıknıge gıdelımde karısda öleseymı olur bu kız hamıle okdr uzun oturamz pıknık onu mahveder ustelık son 1 ayı kalmıs dedııı o kadn dusnuyorda benm kıler neden dusnmuyrrr

Demekki sen buralarda olursun ben doğururken.. senin telefonunu alayım ben bari, ameliyathaneden seni ararım.. Az sonra beni bayıltacaklar, oğlun geliyooo diye...
haha

kız haklsnda arkds ortamı deıl bişi diil uzansan laf ederler dedıkoducu hepsı yrnd erler hamıelym dedı yaydı admlrn onnde poposunu yıne ben sınrm bozulr naz yapyr bılmem ne derler ılk 6 ay kusmadımmı ben herkes abartıyor dedı kustugum kanı gorduklerı halde=(arkdslrla gıtsek uznrm bakrm keyfıme gencler daha anlayıslı yasamadıklrı halde bılyrlr zor olabılecgını

eşimin boyu 183 canım uzun o benimki pek uzun sayılmaz 161 felan bana çekti o zaman sanırım
neyse aman sağlıklı olsunda doktorunda dediği gibi belki yanılma payıda olabilir 15 günlük yanılma payı var dedi

aslında bana tuhaf geldi yani gitmek istemeyebilirsin ve gitmezsin hamile olmasan bile onlarla her plana dahil olmak gibi bir zorunluluğun yok elbetteki..fakat nasıl alıştırırsan ya da nasıl beklerlerse o sekilde cevap vermek durumunda kalıyorsun beklentilere maalesef.su esinin ailesi mevzusu karmasık bir durum.herkesin aile yapısı geleneği beklentileri farklı maalesef.ben pek tınlamadım valla sorun ettilermi etmedilermi haberim de olmadı hiç..bana yansıtılan bişey yok yani..ama ztn sorun edilmesi de cok sacma

eğer öyle insanlarsa gerçekten gitme anım sen eşin desin oturamaz o kadar diye boşuna sinir stres yapıp bebeğide germe o zaman