2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

geçmiş olsun ceylan. bir ara annem böyle bir hastalık geçirmişti. gündüz hiç bişi yokken akşam olup hava kararınca ateş 38-39 a fırlıyordu. acaip korkmuştuk. sonra tiroid hormanları ile ilgili bişi çıkmıştı. gece salgılanan bir hormon varmış onun dengesizliğinden oluyormuş.
belki seninki de ööle bişidir. bu aralar herşeyimiz allakbullak oldu çünkü...

dün raporumuda aldım kızlar 31 mayısa kadar burdayım ayrıca hastane odalarını filanda gezdik fiyat konuştuk haziran sonu zam gelebilirmiş inşallah bize yansımaz

Canım biliyorum o durumu çünkü ben 3 sene uğraştım. O yüzden daha önce de yazmıştım sana. Bırak belirti takibini falan eğer bi sorununuz varsa tedavi olun yoksa da tamamen psikolojini rahatlatmanla alakalı hamile kalmak. Kırmak değil amacım sakın yanlış anlama ama emin ol aralıkta 2. tüp bebeği deneriz deyip o zamana kadar hiçbişey düşünmeyeceğim diyerek tatile çıktığım ay hamile kaldım ben.
Yaş kaç senin bu arada?

evet canım.bu olculer yanıltabılıyo.sağlıklı olsun yeter ve şimdi kısa dıye hep kısa olcak dıye bışey yok.Doğduktan sonra toparlıyo çoğu.Belkıde bacak boyu kısa olabılır.Yada mesela bacak boyu uzun oluyo kımısının boyuda uzun çıkıyo ona gore olctuklerınden.sağlıklı olsunlar dua edelım.En onemlısı o.

Canim Allahim hayirli zamanda sana da hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insAllah.

eşimde de bende de sorun yokmuş çok şükür....
ama bebek olmuyor.....
evet haklısın canın psikoloji çok önemli ama düşündüğümde de olmuyor düşünmediğimde de.....
zor bir durummuş.....

anladım canım çok kibarsın....
ben 26 yaşındayım....

of kızlar ya cnm cok sıkkın dun kaynvalıdemlerı caya cagrmıstım 16 maysta toplu pıknıge gıdlcekmıste gıdelım sanada degısklık olur dedıler 🙁 bişey dıyemedım yaa cok sınrlendım hem pazar gunu ertesı gunm ıs olck hem ben nasıl pıknkte oturcam doguma son 20-30 gun kala daha oncede bole onlarla organızasyona katlmadım dıye buyuk problemler oldugu için budefa bişey dıyemedım ama saf kocamda dusunup soleyemedı o fazla oturamyr hele pıknık alannda nasıl oturcak banada dıyorkı sana tabure alırız merk etme gerızekalı ay cok sınr oldum sımdıden onun stresıne gırdım en ıyısı kocamı sehr dısına gondermek iş ıcın gıtmek ıstyrdu yollmyrdm öle olrsa benıde zorlamazlar sanırm🙁