2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam kizlar ben de bikac gundur takip edemiyorum gecmise bakayim dedim ama olcak gibi degil..bugun raporumu aldim 37'e kadar calisicam.. bana biseyler oldu sanki cok agrim oluyodu bikac gundur agrilarim cok azaldi deli gibi yurumeye basladim 😀

sağol mislina. biz kimseye kakalayamayınca paşa paşa gittik aldık 🙂
sağolsun bir tek annem sponsor oldu bize onun haricindekiler uzaktan bakmakla yetiniyorlar.

aaa sizindemi tasınma ısınız vr allh kolylk versın cnm ee zor olmckmı yenı dogum yapmş olcn egrcı yardımcı olurlar sana birileri ama hayrlısı bakalım

Zor olacak canım ama napalım Ev 30 mayısta bitiyor ben yeni doğum yaptım yapacam olacak tam bizde temmuz başı taşınalım dedik annem burada artık eşimin aileside burada olur yapılır artık 🙂 benim keçiler kaçar biraz ama napalım sağlık olsun

sağol mislina. biz kimseye kakalayamayınca paşa paşa gittik aldık 🙂
sağolsun bir tek annem sponsor oldu bize onun haricindekiler uzaktan bakmakla yetiniyorlar.

Bizede daha birşey alan soran yokta ben gelin güvey oluyorum işte canım :f040: 2 ay sonra gidip bizde paşapaşa alacağız. Benimde annem elinden geldiğince yapıyorbirşeyler ama onlarda buraya taşındılar öle bir telaşları var . Hayırlısı diyorum yavaş yavaş olur birşeyleri

slm hoşgeldin canım bende geçen hafta aldım 5 hafta çalışabilir 37 ye kadar devam ama benimde ağrılarım artı seninkinin tam tersi h.sonunu bel ağrısı ile geçirdim 😕