2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
size bomba bi haberim var kızlar kayınvalidem daha hiç bişey almadı diyodum ya hani dün eşim onları bi yere düğüne götürürken arabada bizim kayınvalide demiş bebeğe hastane çıkışı felan almış bişeyler almış banada ertanada hediye almış işte çarşamba günü gelinde veriyim demiş çarşamba günüde ertanın doğumgünü çileden çıktım resmen neden dedim illa o gün başka gün veremiyomu dedim illa beni deli edicek ya o gün kocamla başbaşa olmak istiyodum ben ya

sizde perşembe gidin alın illa çarşamba mı gitmek zorundasınız. başbaşa kutlayacağız diyin gitmeyin.

benim kaynanamda çarşamba gidiyor ohh ohh
:dancing:

benim kaynana da demir attı antep.e bi gelemedi hee biz odayı hazırladık herşey bitti cıkar gelir simdi 🙂

bende ondanda bu beklenirdi zaten ama daha fazla eşimin üstüne gitmek istemiyorm bu konuda çok üzülüyo sonra geçen çok ağır konuştum çok üzüldü bidaha açmamaya karar verdm böyle konuları
boşver artık gece erken kalkarsınz evde bas basa bı kutlama yaparsınzz baktın kalkamıyorsun karnım belim agrıyr dersınnn mecbur kalrsnz kalkmaya

sizde perşembe gidin alın illa çarşamba mı gitmek zorundasınız. başbaşa kutlayacağız diyin gitmeyin.

benim kaynanamda çarşamba gidiyor ohh ohh :dancing:

eşimde öyle dedi o gün gitmeyiz istersen dedi sağolsun yine bana bide gitsek bile pastamızı alıp gidiyorz hani oğlunun doğumgünü pastayı bile biz alıyoruz onu bırak yeğenlerinin doğumgünü pastalrını bile biz alıyorz sinir oluyorm sorsan doğumgününe davetliyiziyyy

eşimde öyle dedi o gün gitmeyiz istersen dedi sağolsun yine bana bide gitsek bile pastamızı alıp gidiyorz hani oğlunun doğumgünü pastayı bile biz alıyoruz onu bırak yeğenlerinin doğumgünü pastalrını bile biz alıyorz sinir oluyorm sorsan doğumgününe davetliyiziyyy
olsun canım boşver banada oluyo aynı şeyler.banda yapıver edıver,küçüksün sen diyolar.Yemezler.40 yaşınada gelsem küçük olcam hep.ezsinlermi yani.Yeter dedim küçüksün filan demeyin sakın dedim.Kimseyi çekemem dedim valla.Sende pastayı aldıkdan sonra özelliği ne bunun.Öyle şeymi olur ya.Allahım ya sabır çekin boşverin ya...Çok zor valla.

Geri