2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bende oğluna araba alacağım... Kaç paraya almıştın sen, unuttum şimdi ya... Pier Cardin aldın di mi.. Ben de ondan alayım diyorum.. Enigma....

290 a aldık enigmayı. gerçektende en hafif araba oydu. eşim onunla da oynayıp duruyor hahaha
hepsini zorla kurdurdu bana kurarkende çok mutlu oldu , şimdi hergün gidip bakıyor benim böyle eşyalarım yoktu diye 🙂

Nasil canim hem mama sandalyesi hem ana kucagi, ikisini bir mi o fiyata aldin. 😕

Bende Chicco'nun dreams ana kucagini almayi istiyorum,
az once polly mama sandalyesine baktim oda hosmus.

mama sandelyesi için erken değilmi kızlar.neden mama sandelyesi alıyosunuz anlamadım.ben almıcam ama düşünemediğim bişeymi var acaba??????

arci sen nerden aldın ve ne renk aldın? tanıdık birisi var bu sitede sahibiymiş daha doğrusu.o bize giriş fiyatına bile verebilirmiş gerçi.www.ayhancocuk.com dan beğenicem eksiklerimizi.ama enigma'lar bu sitede pahalı geldi bana.kazık mı bu site acaba?

290 a aldık enigmayı. gerçektende en hafif araba oydu. eşim onunla da oynayıp duruyor hahaha
hepsini zorla kurdurdu bana kurarkende çok mutlu oldu , şimdi hergün gidip bakıyor benim böyle eşyalarım yoktu diye 🙂
benım kocada baktım haftasonu bebek arabasını acıyor dur ogrenelım ıce dıye bı baktım boş odanın ıcınde surmeye basladııı=( park yatagıda kuralım dedıde bende yok dedım once oda takımı gelsın onlr yerleştrrken kalabalık olmasın dedımm ızın vermedım bırazda gıcıklık olsn almaya glnce ne acelesı var dıyordu sımdı sabrszlanyr kurmak ıcıniyyyiyyy

Nasil canim hem mama sandalyesi hem ana kucagi, ikisini bir mi o fiyata aldin. 😕

Bende Chicco'nun dreams ana kucagini almayi istiyorum,
az once polly mama sandalyesine baktim oda hosmus.

Chicco-Polly-Magic-Mama-Sandalyesi-Miro__25366914_0.jpg

aldığımız bu allure. doğar doğmaz ana kucağı olarak kullanıyorsun. büyüyünce de mama sandalyesi oluyor. 2 farklı ürün almaktansa bunu alalım dedik.

aaa ne güzel bende gene kilo aldım yaa. asya hanım 250 gr alacak diye biz 4-5 kilo alıyoruz :boink:

bebişin kilo almıştır kavanoz. senin almaman daha iyi ya fit anne olursun 🙂

oğluma çok güzel pembe tulumlar aldık celine, odası da pembe oldu. biraz feminen bir oğlan olacak kendisi hahaha

valla benim kızımın çok sorunu olmayacak bu konuda... Ben de lila, turuncu, yeşil şeyler aldım.. Odası da turunculu olacak.. Pembe de açar oğlumu bence... Feminen adam iyidir.. Kadın ruhundan anlar... hahahaha

Chicco-Polly-Magic-Mama-Sandalyesi-Miro__25366914_0.jpg

aldığımız bu allure. doğar doğmaz ana kucağı olarak kullanıyorsun. büyüyünce de mama sandalyesi oluyor. 2 farklı ürün almaktansa bunu alalım dedik.

bende bakmıştım buna çok beğendim salonda felan oturuken akşamları çok rahat olucak bi ürün tek sorun misafirlikte götüremezsn ondada oto koltuğu var zaten ana kucağı olarak güle güle kullan canım

Geri