C canelif Aktif Üye Üye 5 Nisan 2013 #792 didem_741' Alıntı: birde erkeğimiz eksikti ya oda oldu Genişletmek için tıkla ... nasil yani,aman allahim aramizda bir erkek var kasinmane yapmak lazim simdi
didem_741' Alıntı: birde erkeğimiz eksikti ya oda oldu Genişletmek için tıkla ... nasil yani,aman allahim aramizda bir erkek var kasinmane yapmak lazim simdi
A aysen* Aktif Üye Üye 5 Nisan 2013 #794 kizlar gidip test aldim,kizlarin anltti bazi seyler bendede var bisiy olmasin diye ay rezil ettim testi.......beceriksiz aysen
kizlar gidip test aldim,kizlarin anltti bazi seyler bendede var bisiy olmasin diye ay rezil ettim testi.......beceriksiz aysen
*gülüs* Hamiş Melek 6 Nisan 2013 #795 aysen*' Alıntı: kizlar gidip test aldim,kizlarin anltti bazi seyler bendede var bisiy olmasin diye ay rezil ettim testi.......beceriksiz aysen Genişletmek için tıkla ... ablaaaaaaa
aysen*' Alıntı: kizlar gidip test aldim,kizlarin anltti bazi seyler bendede var bisiy olmasin diye ay rezil ettim testi.......beceriksiz aysen Genişletmek için tıkla ... ablaaaaaaa
A aysen* Aktif Üye Üye 6 Nisan 2013 #798 sallaya sallaya zorla cizgii cikardim az islanmis ulasamamis ibreye.
*gülüs* Hamiş Melek 6 Nisan 2013 #799 abla fazla gaza geldin 4. yemi karar verdin yoksa can yoldşı olur gencecik kadınsın yap bence 😀
A aysen* Aktif Üye Üye 6 Nisan 2013 #800 hic kilo alamazken bi kac ayda 4,5 kilo alinca birazda halsiz filndim biliyodum ama emin oliyim dedim yok bisiy bide kizartmayin beni
hic kilo alamazken bi kac ayda 4,5 kilo alinca birazda halsiz filndim biliyodum ama emin oliyim dedim yok bisiy bide kizartmayin beni