*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Haziran 2008 #31 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) bende acıktım yaf😀 şöyle güzel bir adana olsa üstünede künefe olsa lokantanızın metini çok duydumm
Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) bende acıktım yaf😀 şöyle güzel bir adana olsa üstünede künefe olsa lokantanızın metini çok duydumm
M Monera Forum Okuru 23 Haziran 2008 #32 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) anaaaaa ben bu gidişle iflas edcem bedavayaa yemek😀tmm gelir künefende adananda ama bekletcez birazcık çok müş. var😀
Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) anaaaaa ben bu gidişle iflas edcem bedavayaa yemek😀tmm gelir künefende adananda ama bekletcez birazcık çok müş. var😀
M Monera Forum Okuru 2 Temmuz 2008 #33 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Buyur ÇİTOS😀 ustasından😀 aşçımız
M Monera Forum Okuru 2 Temmuz 2008 #34 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Maraştan getirdim 😀 badmasın yanlız😀
M Monera Forum Okuru 2 Temmuz 2008 #35 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) alıcam o dondurmayı menüde olcak sizin içi