M Monera Forum Okuru 13 Mayıs 2008 #11 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Handancanın karnı acıkmış..😀
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2008 #12 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) angel canım ben şöyle çikolatalı bir pasta alıyım bide yanında çay olsun mümkünse 😀
Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) angel canım ben şöyle çikolatalı bir pasta alıyım bide yanında çay olsun mümkünse 😀
M Monera Forum Okuru 13 Mayıs 2008 #13 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Tabi canım ne demek😀
M Monera Forum Okuru 13 Mayıs 2008 #14 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ee kızlar hiç uğramıyosunuz müşterisiz kaldım vallah..ne ararsanız var burda var var hesabı😀 Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Temmuz 2008
Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ee kızlar hiç uğramıyosunuz müşterisiz kaldım vallah..ne ararsanız var burda var var hesabı😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2008 #16 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ayyyyyyy angel kız döverim seni valla koyma şu resimleri gece gece dibim düştü ayyy çok güzel görünüyorlar hokus pokus yapmsam önümde olurlarmı acaba
Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ayyyyyyy angel kız döverim seni valla koyma şu resimleri gece gece dibim düştü ayyy çok güzel görünüyorlar hokus pokus yapmsam önümde olurlarmı acaba
mislinay Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2008 #17 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ay zeynoş alemsin valla kısss al bendende o kadar angel cım canım pastan çok güzeldi ellerine sağlık🙂
Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ay zeynoş alemsin valla kısss al bendende o kadar angel cım canım pastan çok güzeldi ellerine sağlık🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #18 Ce: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) ellerine sağlık angelcim pastada cayda harikaydı 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2008 #19 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Bana yaptığın pasta falan çok güzel yanına bir bardak çay alırım vermişsin zaten aldım🙂
Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) Bana yaptığın pasta falan çok güzel yanına bir bardak çay alırım vermişsin zaten aldım🙂
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #20 Cevap: GeYikLeR LoKanTası(Yemek,içmek bedava) zeytinyağlı sarma varmı acaba?😀