ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #141 artıkkk sabah ıs akşam ev kaynanan belkı yemeğini fılen yaparda sımdı durup dururken nıye gelıyorlarr
artıkkk sabah ıs akşam ev kaynanan belkı yemeğini fılen yaparda sımdı durup dururken nıye gelıyorlarr
*gülüs* Hamiş Melek 27 Mart 2013 #142 arzuzu' Alıntı: gülüşş havalar nisanın ılk haftasından sonra dıuzelıcek halılar yıkamaya verılecek ış cok yapcak adam yk 🙂 Genişletmek için tıkla ... ciddi ısınıomu iyi yaa ewim kirlendi bu hamilelik yaramadı adam akıllı iş yapamıorum ne halı silinio nede ağır iş yapılıo temizlense bi ew barii - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: artıkkk sabah ıs akşam ev kaynanan belkı yemeğini fılen yaparda sımdı durup dururken nıye gelıyorlarr Genişletmek için tıkla ... kayın babam ankaraya gidecek onlarda bende kalacak pazartesi akşama kadar 😛
arzuzu' Alıntı: gülüşş havalar nisanın ılk haftasından sonra dıuzelıcek halılar yıkamaya verılecek ış cok yapcak adam yk 🙂 Genişletmek için tıkla ... ciddi ısınıomu iyi yaa ewim kirlendi bu hamilelik yaramadı adam akıllı iş yapamıorum ne halı silinio nede ağır iş yapılıo temizlense bi ew barii - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: artıkkk sabah ıs akşam ev kaynanan belkı yemeğini fılen yaparda sımdı durup dururken nıye gelıyorlarr Genişletmek için tıkla ... kayın babam ankaraya gidecek onlarda bende kalacak pazartesi akşama kadar 😛
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #143 kaynanan artık bi işin elınden tutsuın tatıle gelmıyor sonucta yanıı ah ahh dert cokk seroşta yok bugunn
kaynanan artık bi işin elınden tutsuın tatıle gelmıyor sonucta yanıı ah ahh dert cokk seroşta yok bugunn
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #145 pazartesı akşamına kadar mı desene 4gun sendeler neyse cok değilmişşşş bende ehlıyet kursuna yazılıyorum bu arada akşam bı tanede daha yapcam test
pazartesı akşamına kadar mı desene 4gun sendeler neyse cok değilmişşşş bende ehlıyet kursuna yazılıyorum bu arada akşam bı tanede daha yapcam test
N NİLDAĞ Forum Okuru 27 Mart 2013 #149 arzuzu' Alıntı: nil yaaa neden ne guzel konusuyoruzzzzz Genişletmek için tıkla ... sayın arzuhamiş meleğim reple beni o halde
arzuzu' Alıntı: nil yaaa neden ne guzel konusuyoruzzzzz Genişletmek için tıkla ... sayın arzuhamiş meleğim reple beni o halde