Feblayt Aktif Üye Üye 27 Mart 2013 #131 arzuzu' Alıntı: nıye feblayt ne sorunu var hayırdır Genişletmek için tıkla ... sorun yok arzum burada muhabbeti zor yakaliyom ben ya
arzuzu' Alıntı: nıye feblayt ne sorunu var hayırdır Genişletmek için tıkla ... sorun yok arzum burada muhabbeti zor yakaliyom ben ya
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #134 nıye kız zor yakalıyonnnn aldı başını gıttı bu melekler melek değil
*gülüs* Hamiş Melek 27 Mart 2013 #135 sabah güneş akşam yağmur ne olacak bu havalar bi ısınsaydı yaaaa
Feblayt Aktif Üye Üye 27 Mart 2013 #136 evet durmadan yeniliyom ana sayfa cogalmis ben yine geride kaldim diyom
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #137 ne guzel işte guluşşum her teldn sabıt değil akşam senın kaynananlar gelcek benım kayanan ne olacak sonu dert cok dedıkodu konusu cok
ne guzel işte guluşşum her teldn sabıt değil akşam senın kaynananlar gelcek benım kayanan ne olacak sonu dert cok dedıkodu konusu cok
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #138 gülüşş havalar nisanın ılk haftasından sonra dıuzelıcek halılar yıkamaya verılecek ış cok yapcak adam yk 🙂
gülüşş havalar nisanın ılk haftasından sonra dıuzelıcek halılar yıkamaya verılecek ış cok yapcak adam yk 🙂