Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Aynen öyle galiba insanlar bu durumlarla uğraştığı yetmiyormuş gibi bide pahalılık karışıklıkla uğraşmak zorunda kalıyor hepimiz yani. Allah hepimşzi muvaffak eylesin
Aynen öyle galiba insanlar bu durumlarla uğraştığı yetmiyormuş gibi bide pahalılık karışıklıkla uğraşmak zorunda kalıyor hepimiz yani. Allah hepimşzi muvaffak eylesin
Biliyorum canim. rabbim gönlüne göre verdi 2 oğlandan sonra . Kizin sansli olacak insallah. Onu koruyacak kollayacak aslan gibi abileri olacak. Ilerde kizina yanlis yapan yandi valla abileri var yaninda.aminnnnn darisi başımıza
Sasirdikmi hayirrŕrrrr heyy masallahhh Rabbım kucağına almayida nasip etsin canım benim ilaha sakalımı bırakalım Rabbım gönlüne göre verdi kuzum vallahi çok ama çok sevindim Allah devamınıda sağlıkla hayırlısıyla getirsin
Kızlar bende şimdi çıktım doktordan rahim kalınlığı 7.6 olmuş transfere hazır ama rahimde sıvı var onun geçmesi lazım yoksa transfer yapamam dışa atar bebeği dedi estrofemden kaynaklı dedi perşembe tekrar kontrol