Canim kizlar merhaba uzun bir aradan sonra ancak girebildim butun yazilarinizi okudum allah hepiniziden razi olsun merak etmissiniz beni cok sukur her sey yolunda kalp atisimizi duyduk minnosum zeytin tanesi kadar harektini bile gorduk 2 haftadir grip oldum covit mi grip mi bilemedik endise ettim sukur negatif ilac da kullanmadigim icin meyve limon takviyesi ike ancak duzeldim ilaclardan surekli uyku hali malesef ama sukur simdi iyiyim tedaviye baslayan kaderdaslarimiza hayirli ugurlu olsun diliyorum pakizem tamaram zazam ve diger arkadaslar nasilsiniz her sey yolunda mi yazdigim ilaclara ek progestan hap eklendi d vitamini magnezyum rahimi yumusatmak icin kalp atislarini duyduk cok agladim cok sukur suan hersey yolunda bebegim buyuyor bu arada kadi lar klubunde engellenmisim demistim orada kinustugum ve haber vermek istedigim bi kac kisi vardi buradan bi arkadas yeni profil actim giriyorum demisti bende onu yaptim hemen o arladaslara mesaj yazdim sonra baktim cvp yazdilar ama okuyamadim kazen bey engellemis beni whatsapptan yazdim cevap verme tenezullunde bile bulunmadi hic bi sekilde giremiyorum oraya simdilik bu kadar guzel kadinlar umarim hepimiz icin her sey cok cok guzel olur ❤️