Etrafımda hamilelik haberi alınca istemeden de olsa ben neden kalamıyorum yada neden benim düşük oluyor diyorum allahım bu yaşadıklarımızı görsün bazen diyorum açaba Allah beni nasıl duyabilir ona nasıl derdimi anlatayım çok dua ediyorum beni duysun diye babamın mezarına gidince ona bile diyorum lütfen Allah’a söyle sen ona yakınsın çok iyi biriydi canı çok yanan kadınlar var onlara evlat versin diye çok dua ediyorum
Umutsuzluğa kapılıyorum sonra toparlanıyorum bir daha ama bu gün yine dipte gibiyim ağlayınca kendime üzülüyorum bu sefer de ona ağlıyorum kendime üzüldüğüm için bu seferde ona ağlıyorum açayip bir durumdayım bu ay yaptığım düşük mü böyle etkiledi bilemiyorum ama içim çok yaralı bu gün
Ya bende ki sorun çok saçma tüp bebek bile denemiş biri değilim tedaviye de başlamadım yani başlamadan kafamdaki olumsuzluk beni delirtiyor engel olamıyorum bir türlü düşük yaşayınca sanki hep olacak duygusu beni bitiriyor ben bu duygu ile başa çıkamıyorum bir türlü işte
Bence farklı bir durum olabilir
3 aydır düzenli olmuşsun
üşütmüş olabilir misin
bazen iltihap falan olunca da geç oluyor
Soğan kavurup yesene
Suyundan daha etkili
adet söktürüyor
Bence farklı bir durum olabilir
3 aydır düzenli olmuşsun
üşütmüş olabilir misin
bazen iltihap falan olunca da geç oluyor
Soğan kavurup yesene
Suyundan daha etkili
adet söktürüyor
Canim ,
Oncelikle geçmiş olsun.
Hic duymadım. 3 ay düzenli olup sonrasinda iğneden kaynakli menapoza gireni.
Muhtemelen sebebi baskadir.
Stres yapmissindir ,
Adet gördüğüne göre Yumurtalaman oluyordur belki yumurtalik kisti oluştu ki bu korkulacak birsey değil biliyorsundur.
Belki de üsütmüssündür..
Ya da...
Hamilesindir
Belkiler cogalir birkaç güne olmazsan kontrole git ve stres yapma lütfen..
Saol kuzum ya valla sitres yada menepoz iki şey aklımda inşallah menepoza girmemisimdir gebelik oldugunu hic sanmıyorum menepoz hep aklımda yada stres bi kaç gün daha bekleyeyim olmadi gidicem kontrole LUCRİN i 6ay kullandım tedavi öncesi kürtaj sonrasıda 3ay adet olamadım 3ay sonra oldum hormonlar sapıttı heralde of valla Allahım kadın olmak ne zor ya
Saol kuzum ya valla sitres yada menepoz iki şey aklımda inşallah menepoza girmemisimdir gebelik oldugunu hic sanmıyorum menepoz hep aklımda yada stres bi kaç gün daha bekleyeyim olmadi gidicem kontrole LUCRİN i 6ay kullandım tedavi öncesi kürtaj sonrasıda 3ay adet olamadım 3ay sonra oldum hormonlar sapıttı heralde of valla Allahım kadın olmak ne zor ya