Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

canım alt tarafı bir rüya bu .bu kadar kafana takcak bişey yok birde sen hamilesin bu dönemlerde çevrende tv de gördüğün duyduğun şeylerden etkilenirsin bu da sana rüya olarak geri döner yani gayt normal,eğer farklı bir isim düşünmediysen deniz ismi gayet güzel ve anlamlı tavsiye edrim(benimde eşimin ismi olduğu için daha çok severim bu ismihahaha)canım son olarak şunu dicem işte acaba bebeğin ismini deniz koyarsam bebeğin gözleri bozuk mu olur demişsin buna ben dahil hiç kimsenin cevap vermesi imkansız ancak gaybı RABBİM BİLİR.senin yapacağın bu konudda tek şey bol bol dua etmek bebeğinin senin için hayırlı ve sağlıklı olması için?genelde rüyaların çıkar mı bunu merak ettim almire?

evet bazen ruyalarimin ciktigi oldu.. bir keresinde ruyamda havuzun kenarinda yuzun koyun yatiyordum.. ve ruyamda cok sikintiliydim stresliydim sanki agladim agliycam.. sonra o kocaman havuzun kenarina 3 tane buyuk balina geldi hani su siyahli beyazli balinalar olur ya ondan.. benimle oynamak istediler ama ben hala uzuntulu bir sekilde yatiyordum.. balinalardan kucuk olan beni ayagimin birinin bas parmagimi agziyla tutup havuza dogru surukleyerek beni havuza soktu... butun vucudum tamamen suyun icinde basimda dahil yuzmeye basladim.. sonra oteki iki buyuk balinada geldi etrafimda benimle oynuyorlarmis gibi dolandilar.. sonra biraz kucugu olan beni ayak tabanlarimdan burnuyla oyle bir hizla havaya firlattiki havaya yukseldim uctum uctum sonra tekrar havuza dustum.. sonra kendi kendime bana mutluluk geldi ruyamda ... ve sonra aradan 2 hafta gecip doktora gittigimizde ikinci bebegiminde oglan olacagini ogrendim.. cunki ilk bebegim oglandi benim buradan cikardigim oradaki 3 balina nin biri kocam biri buyuk oglumdu oteki kucuk balinada benim ikinci oglumdu.. ve ben bunu ogrendigimde ilk zaman sok oldum erkek beklemiyordum cunki icimden hep kiz geciyordu biraz uzuldum ama sonra sonra dusundukce o kadarda kotu olmadigini anladim.. ve mutluyum Allah boyle nasip etmis.. 🙂 kaderime raziyim..

canım rüyamda bisiklet sürüyordum bnm köyümden ilçeye doğru sonra sevmediğim bi insan uzun zamndrda görmediğim yolu mu kesti bende bisikletten inmek zorunda kaldım ve ev alıyorduk rüyamda canım teşekkür edrim şimdiden

Denızcımm ben yıne ruyamda saclarım acıktı ısıl ısıl lüle lüle mis gıbıydıı ama benı herkes goruyordu bu nedemek bunu ıkıncı kez gordummmm

selam denizcim.rüyamda taze fasulye yapmışım yemyeşildi fasulyeler.tencereye koymuşum taşıyordu.anlamını merak ettim canım.şimdiden teşekkür ederim.öpüyorum seni.

meraba deniz,canım ruyamda kendımi eski okulumda gordum sınıf arkadaslarım var ders ıslıyoruz ben tenefuste lavobaya gıdıyorum zıl calıyor sınıfa gırıyoruz ama benım üstüm de bırsey yok cıplakım ,bır arkadasım hemen ustume hırka verıyo ,aynı ruya ıcınde kendımı köyün ortasında buluyorum pek kımseler yok camının bahcesıne dogru kosuyorum uc tane cocouk var 5 6 yaslarında beyaz gıyımlıler ama kolları yok hepsının, bırden kendımı yaslı bır kadının yanında sokak orrtasında buluyorum benı yatrıyıor ustume bır tabut gıbı bırsey koyuyor ama cok agır agırlıgını hıssettım ruyamda kemıklerım kırıldı sandım ,ıcımden cın cıkcakmıs
biggrin.gif
sonra ben allahın esmalarını okumaya baslayınca benı kaldırdı ozur dıledı ama uyandıgımda hala kemıklerım acıyodu ,hayırlar olsun yorumlarsan sevınırım tesekkurler

meraba deniz,canım ruyamda kendımi eski okulumda gordum sınıf arkadaslarım var ders ıslıyoruz ben tenefuste lavobaya gıdıyorum zıl calıyor sınıfa gırıyoruz ama benım üstüm de bırsey yok cıplakım ,bır arkadasım hemen ustume hırka verıyo ,aynı ruya ıcınde kendımı köyün ortasında buluyorum pek kımseler yok camının bahcesıne dogru kosuyorum uc tane cocouk var 5 6 yaslarında beyaz gıyımlıler ama kolları yok hepsının, bırden kendımı yaslı bır kadının yanında sokak orrtasında buluyorum benı yatrıyıor ustume bır tabut gıbı bırsey koyuyor ama cok agır agırlıgını hıssettım ruyamda kemıklerım kırıldı sandım ,ıcımden cın cıkcakmıs
biggrin.gif
sonra ben allahın esmalarını okumaya baslayınca benı kaldırdı ozur dıledı ama uyandıgımda hala kemıklerım acıyodu ,hayırlar olsun yorumlarsan sevınırım tesekkurler
kiz sen ne korkunc ruya gormusun oyle korktum walla... 🙂

canım rüyamda bisiklet sürüyordum bnm köyümden ilçeye doğru sonra sevmediğim bi insan uzun zamndrda görmediğim yolu mu kesti bende bisikletten inmek zorunda kaldım ve ev alıyorduk rüyamda canım teşekkür edrim şimdiden
bazı basit sıkıntılar yaşadıktan sonra ferahlığa kavuşacağına işaret ama bu zaman zarfında daha öncelerdede dedeğim gibi size karşı hasetlik yapanlar kem gözler var onların yüzünden bu ferahlığa manevi anlamda kavuşamaya zorlanıyorsunuz ama geçici bunlar canım.ev almak ise iş hayatınızdaki başarılara işarettt

biggrin.gif
canım hamile olduğun için bu tarz rüyalar görmen çokkk normal sakın kafana takma eğer korkarsan daha da bu rüyaları görürüsün bu yüzden dilinden fatiha felak nas ve özellikle AYETEL KÜRSİYİ eksik etme...evinde odan da mutfağında sofranda sirke mutlaka bulundur sakın gusüülsüz gezme,bu tarz rüyalar görürsen veya uyanıkken görürüsen mutlaka sesli olarak ezan oku

selam denizcim.rüyamda taze fasulye yapmışım yemyeşildi fasulyeler.tencereye koymuşum taşıyordu.anlamını merak ettim canım.şimdiden teşekkür ederim.öpüyorum seni.
oooo maşallah rızkınız maneviyatınız taştıkça taşıyor inşallah,şansınız da oldukça açık,kısmetli hayırlı günler sizinle maşallah

Geri