rüyamda eşimle denize gidiyoz elimde jaapon balığı olna bir akvaryum var eşim denize giriyo balık tutucam diyo o sırada bende kıyıda dolanırken yan yatmış bir balık görüyorum bakıyorum balık doğum yapmaya çalışıyo sorna balığı yakalayıp kıyıya çıkarıyom arnına bastırıyom bi kaç yavru çıkıyo sonra eşime sesleniyorum od geliyo balığın karnını kesiyo ymurtalrı alıp japon balığının olduğu fanusa atıyo fanusun suyunu döküp kumla falan karışıtıtyo yumurtaları sonra su koyuyo bu sırada bizim japon balığı hala içinde rengi başta kararıyo sonra eski rengine dönüyo yumurtalar yavaş yavaş suyun içinde balık şekline dönüşüyo sora eve doğru gidiyoz fanus eşimin elinde yolda gördükleirmize gösteriyoz derken fanustaki balıkalr büyüyo ama kıpırdamıyolar eve giriyoz evim demir parmaklı böyle annem bende anahtar var ben açarım diyo açıyo sonra balıkalrı balkona bırakıyoz eşim içeri gidiyo kıpırdamayan balıkalrdan birnin başına tahtayla vuruyom kıpırdamaya başlıyo içlerinde şöyle çok güzel rengi olan bir balığı elime alıyom kıpırdyınca sokağa atıyom sonra ona ne oluyor bilmiyom geri bi geliyom balıkalr kocaman olmuş eşim evin önüne tezgah kurmuş balıkları pişirip satıyo diyorum bide ben tadına bakayım banada veriyo yiyorum.sonra uyandım 🙂