deniz-07
Rüya Tabiri Editörü
canım alt tarafı bir rüya bu .bu kadar kafana takcak bişey yok birde sen hamilesin bu dönemlerde çevrende tv de gördüğün duyduğun şeylerden etkilenirsin bu da sana rüya olarak geri döner yani gayt normal,eğer farklı bir isim düşünmediysen deniz ismi gayet güzel ve anlamlı tavsiye edrim(benimde eşimin ismi olduğu için daha çok severim bu ismi)canım son olarak şunu dicem işte acaba bebeğin ismini deniz koyarsam bebeğin gözleri bozuk mu olur demişsin buna ben dahil hiç kimsenin cevap vermesi imkansız ancak gaybı RABBİM BİLİR.senin yapacağın bu konudda tek şey bol bol dua etmek bebeğinin senin için hayırlı ve sağlıklı olması için?genelde rüyaların çıkar mı bunu merak ettim almire?ben ruyamda ikinci bebegimin yuzunu gordum normalde zaten 23 haftalik hamileyim bebek erkek olacak ruyamda yuzunu gordum uyuyordu sonra gozlerini acti ve bana bakti maasmavi gozleri vardi iri iri ama gozunun biri sanki biraz kaymis gibiydi bilemiyorum o tarafini tam anlayamadim sonra bebegin ismini ruyamda deniz koydum sizce bu ruyanin anlami nedir lutfen biri cevap yazsin .. ismini aceba Allah bana mi soyledi veya bildirdi ben oyle soyledim ve aceba ismini deniz koyarsam ruyamdaki gibi bebegin gozlerinde bozukluk olurmu aceba cok korkuyorum bunun bir aciklamasini yapacak birileri varsa lutfen yazsinlar bekliyorum..