Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım.......................şubat

2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.koza...........................28 şubat ???
3.denfi..........................28 şubat ???
4.best_dream................6-7 mart
5.haziran 13...................6-7 mart
6.pirenses......................12 mart
7.aymelek........................?????
8.geweze.........................13 mart
9.esinerkan...................14 mart
10.mawişimbebekistiyor.....18 mart
11.tunaa........................23 mart
12.mavikedi....................24 mart
13.beklenenbebiş...........25 mart

14.lalezar.........................25-30 mart
15.çölmeleği....................26-31 mart
16.elçin&su......................27 mart
17.melodi_cn.....................28 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

lalezar ısrarlarına dayanamayıp değiştirdim canım🙂) deniz istersen beklediğin adet tarihini belirtirsen seni de ekleyebilirim..

tunacım 14 şubatta aşılama yaptırdım ve umutla inanarak bekledim 25 şubatta adet olmam gerekiyordu ama psikolojimden dolayı 3 gün gecikti normalde hiç gecikme yaşamıyorum çünki kendimi kaptırdığım için 28 şubat benim feryat günüm gibiydi işte 28 şubat ta regloldum malesef ....

canım öyle düşünme lütfen, inş en kısa zamanda gelir bebişin, herşeyin hayırlısı diyorum ben Allah korusun hemen hamile kalıp düşürenler var, Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. sen beklediğin adetini söyle istersen tabi, hemen eklerim.

canım öyle düşünme lütfen, inş en kısa zamanda gelir bebişin, herşeyin hayırlısı diyorum ben Allah korusun hemen hamile kalıp düşürenler var, Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. sen beklediğin adetini söyle istersen tabi, hemen eklerim.

desteklerin için teşekkürler 25-26 mart olucak

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım.......................şubat

2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.koza...........................28 şubat ???
3.denfi..........................28 şubat ???
4.best_dream................6-7 mart
5.haziran 13...................6-7 mart
6.pirenses......................12 mart
7.aymelek........................?????
8.geweze.........................13 mart
9.esinerkan...................14 mart
10.mawişimbebekistiyor.....18 mart
11.tunaa........................23 mart
12.mavikedi....................24 mart
13.beklenenbebiş............25 mart

14.denizzzz......................25-26 mart
15.lalezar.........................25-30 mart
16.çölmeleği....................26-31 mart
17.elçin&su......................27 mart
18.melodi_cn.....................28 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

canım denizim aramıza hoşgelmiş bulunuyorsun 😀 iyikide gelmişsisn insan burda kendini buluyo inan burası farklı bir alem burda hayat, yol arkadaşlarımız var burda dilekler bir açılan eller birtek kişiye açılıyo oda Allah ve mutlaka en yüce en büyük o görüyordur ama bize şunuda hatırlatmak istiyo heralde herşeyin bir zamanı vardır Allah bilir yapacağını bundada var bir hayır deyin ve lütfen karammsarlığa düşmeyelim. ben ilk denememde mesela gebe kaldım ama Allah beni sınadı ve yavrumu 6 haftalıkken göbişimden ALDI ... üzüldüm ağladım yıprandım ama OLGUNLAŞTIM dedim bundada var bir hayır sende öle de herşeyin bir zamanı var unutma .... şimdi bizde isteyenler grubundayız😀 bakalım bu ay ne olucak dicektim kiiii NEYAZIKKİ 😀 adet oldum şimdide onu sizde burdayken birşey danışıcam arkadaşlar şuanda adet gibii hastalandım neden bilmiyorum bu gebelik sonlandıktan sonraki adet döngüm bööle olması normal mi? doktorumda biişey dememişti çünki, nerdeyse 10 gün erken adet görüyorum yoksa bu yerleşme kanamasımı doktor tekrar gebe kalabilirsin demişti çok tedirgin oldum şimdi bak😀 cuma günü içinde randevu aldım doktoruma bakalım nedicekk. normalde 14 mart adet tarihim ama bakalım gelişmeleri yazarım 😀 öpüldünüz hepiniz😀 birazda uzun oldu ama napıyım bitmiyo anacım yazacaklarımmmm

Geri