Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tabi ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum artık umudumu yitiriyorum bazen ama bi sorun olmaması da beni umutlandırıyor karmakarışığım yani

canım benim 5 yaşında bir kızım var 2. istedik olmuyor. (1,5 yıl oldu). Eşim askerde 3 ay sonra gelecek gelsin adam akıllı tedaviye başlayacağım.

Bu arada bir defa doktora gittim adet düzenim bozulduğu için kilo vermen gerekiyor dedi. 70 kilodan 62 kiloya düştüm. Hala diyete devam ediyorum. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Gerisini Allahımdan istiyorum..

Merhaba melekler.. Ben fena grip oldum ne yapacagımı bilmiyorum .... doktorum yani gebelik takibi yaptırmayı dusundugum doktorum 1 hafa sonrasına verdi randevuyu her gecen zamandada gribim ilerrlemektee acaba bebeğime zarar gelirmiiki telaşına girdim off yaa ;(((

acaba nane limon felan içsen kötümü olur bebeiş için cnm bende grip oldum.Çok zor geçio ALLAH yardımcın olsun cnm
kızlar ikinize de geçmiş olsun dikkat edin kendinize dinlenin bol vitamin alın. AuSSie-AnGeL canım bebeğinin gripten etkileneceğini sanmıyorum sen ilaç falan alma, istersen bir doktorunla görüş..
ewet cnm katılıyorum sana ben de 14 şubatta aşılama yaptırdım kendimi okdar kaptırdım ki eşimi de kendimle beraber etkiledim çok umutluydum ama olmadı,çok dua ettim hepimiz için bütün evlat sevgisi bekleyen anneler için ama hayılısı neyse o olsun demekki zamanı var die teselli ediyorum kendimi üç gündür ağlamaktan gözlerim şişti artık.ben aranıza yeni katıldım ama sizin sıcaklığınızı hissedebiliyorum ve umudum dahada artıyor allahım bir gün bizede evlat sevgisini tattıracak biliyorum inanıyorum.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin, hepimizin isteği aynı sağlıklı güzel bir bebek.. hayırlısı olsun, umarım sen de en kısa sürede kavuşursun, burda insan içini döktükçe kendini anlayan birilerini gördükçe inan rahatlıyor, tekrar grşmek üzere...
Bu arada bir defa doktora gittim adet düzenim bozulduğu için kilo vermen gerekiyor dedi. 70 kilodan 62 kiloya düştüm. Hala diyete devam ediyorum. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Gerisini Allahımdan istiyorum..
tatlım yaa acaba benim de 2. bebişim kilodan mı gelmiyor ki? oğluma hamile kaldığımda da 70 kiloydum şimdi ise 72-73 civarıyım, gerçi öyle çok aşırı değilim boydan kurtarıyorum🙂 ama biraz versem sanırım iyi olacak. Eşine de hayırlı teşkereler diliyorum..

Geri