Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hayırlısı koza sıkma canını .. Bestd. Inş sen hamilesindir herkese slm yeni gelenler h.gniz ben takip ediyorum sizleri fazla yazamasamda öptüm hepimizden güzel haberler bekliyorum🙂

bende bu ay hiç belirti yok valla. sadece sol kasıgımda bazen agrı oluyor. Adetime de kaldı 1 hafta ama belirti melirtiden eser yok🙂 bu ay da pas geçeceğim sanırım ben. Sizlerin hayırlı haberleri ile sevinirim artık ne yapalım...
canım hiç belli olmaz yaa ben de oğlumda hiç belirti hissetmemiştim, şimdi arıyorum doğrusu🙂 umarım gelmiştir meleğin..
Kızlar benim kan testi 0.2. yani gebelik yok. Doktorum bir kaç güne adet olursun diyor, beni de listenin sonuna ekleyebilirsiniz, yeni ay yeni umutlar, hadi hayırlısı🙂)
canım daha yeni geçti günün, istersen biraz daha bekleyip adet olmazsan testi yenilet, inş hamişsindir canım yaa, değilsen de hayırlısı üzme kendini, belki gelecek aya ikiz bebişlerin gelir🙂

saat tam 1 den bellı bastan asagı burayı okudum kimisi üzgun kımı sevınclı ALLLAHIM o sevıncı bızede yasat yarrabbım ilk melegım cennette ıkıncısını beklıyorum ALLAHIM sen kımseyı evlatsız bırakma AMİNNNN......
Görünt036.jpgSENI COK SEVIYORUM TEYZECIMMMM TOSUNUMM PASAM BENIM......

kozacım bende o en son midem bulanıyo uykum var yazını okuduktan sonra dıcektım hamişsin die hamişlik belırtısı ya ondan sonra sonlara geldım ve testın negatıf oldugunu gordum cok uzuldum herseyın hayırlısı olsun.Marttan umutluyuz mart kapıdan baktırır kazma kurek yaktırır😀 baharın habercısı mart bızede bebeklerımızı mujdeler inş.Hamiş kalsak aralıktada doğum yaparız😀bakalım mart annelerı kımler olacak.Çalışmaları elden bırakmayın dıyorum ben kızlar😀Best_dream listenin başındasın inş ilk umut sende geri hepinizden haber beklıyorum kızlar

bazen psikolojik olarak yaşıyoruz belırtılerı canımcım ya, gecen ay bende mide bulantısı halsızlık kasıklarımda agrı tum belirtiler vardı ama bebiş yokmuş. KEndımızı cok kaptırıyoruz sanırım. Çok istiyoruz ya hepimiz en ufak bır belırtıde acaba mı dıye gozlerımız parlıyor. Allahım inşallah bizim de yüzümüzü gülgürür hayırlısı ile. Gerçi ben bu ay beklemıyorum sonrakı aya inşallah. Çünkü adetime3-4 gun kaldı amma velakin en udak bir belirti bile yok.. kısmet neyapalım, hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman gelecek bu inatçı bebişler herhalde🙂

Geri