Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyyy kıssslarrrr 😀 SAOLUN yorumlar için valla süperiz biz bir ekip olduk artıkkk😀 (hamiş olmak isteyenler ekibi) (HOİE) bu ilk baharın güzel soğuk 😀 😀 havalarında iyice kocişlerinize sarılın mahnadan sokulun yamaçlarına😀 sonrada hep birlikte hamiş hamiş gezeriz😀 valla sizleri tanıdığım güne 😀 hayranım ..... 😀 ay tunacım allah büyük okadar uğraşırız olmaz böle tek gün yaparsın olu verir . zaten hep öle olmaz mı? tam koyverdim ipin uçlarını dersin bi bakarsın ki hamişsin (inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş) ya bizlere ne yakışır şöle hamiş olupta konuşmak valla bi hamiş olakta bi topik yapacam bizim HOİE gurubuna kocişlerini tenhalarda menhalarda skıştıranlar😀 HOİE ARTIK HAMİŞ😀 gibi mesela nasıl olur😀 ay berbat oldu havamda değilim off 😀 neyse siz sıkmayın canınızı hamiş kalalımda sonra buluruz bişeycikler😀

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy süpersin ya koptum valla ; okadarda yazdım önüne kıssss dedim ya Hamile Olmak İsteyenler Ekibi baş harflerine baksana😀 sen çok yaşa emi😀 bebişlerinle inş....

cnm yok ben onu sürekli kullandığımız kelime ya onun için dikkat etmedim dedim acaba sende espri olsun diemi yazdın ama ben cidden o manada sandım 🙂

Tunam eskiden acaba yumurtlama mı vardı yaa eskiler nasıl hamile kaldı okadar çalışmanın içinde töe yarabbim😀 Yumurtlama gelince diyorum ahaa bu gün yumurtlicam 😀 tavuk bile bizim kadar yumurtlamıyorlardır 😀 şimdi bişi dicemde 😀 bekar uyeler oldugundan solemım😀

alemsin valla beklenenbebiş benim bu kötü psikolojimde beni güldürmeyi başardın tebriler valla güze sosruydu sahi ne yapıyolardı eskiler bizim gibi yumurlama günü beklemek falan yoktu 🙂))))))))

napıyım canım ya çok merak ettim şimdi yorumlar ne belki aramızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır diye kopyaladım her yere😀 daha doğrusu takip ettiğim sayfalara buarada yeni gelenler hoşgeldinizz aramıza 😀 biz burda tunayla büyü yapıyoz 😀 gebe kalamayanlara hahahahahahahah zart zart adet görmüyosun aaaaa bi bakmışın hamişsinnn😀 mesela bu ay tam 4 tane hamiş verdik listeden her ay 4 hamişle biz bu listeyi temizleriz en yakın zamanda 😀 DİME KIZLARRR ama yapmamız gerekenleri unutmuyoruz her akşam kocalarımızı düzenli olarak tenhalarda menhalarda buluşuyoruz kenara kıstırıyoruzz😀 😀 😀 hahahahahah hadi şimdiden bu anne olmak isteyen adaylara kolay gele😀 hepiniz kojaman öpüldünüzzz 😀

Esincim, seni tam takip edemedim ama gebelik sonlanmasından bahsettiğine göre düşük falan yapmışsın... Bende 2 düşük yaptığım için biliyorum, hatta ilkinde kürtaj olmak durumunda bile kalmıştım ve adetim evet şaştı sonraki aylarda, erken geldiği de oldu geç geldiği de, yerleşme kanaması o kadar erken olmaz canım bildiğim ama yinede belki öyledir umudunu kırmak istemem..

xseax ve kraliçe arı kırmayıp burda paylaşım yapmaya geldiğiniz için teşekkür ederim.Azimli ve bir okadarda tatlımı tatlı üyemiz tuna Sabırla listeyi sürekli yeniliyor ALLAH ondan razı olsun hayırlı evlat nasip etsin inş🙂Bu sabrını taktir ediyorum.İnş burda beklıyoruz beklenmeyen regl tarıhlerımızı bu ay hepimiz hamiş hamiş gezcez tuurlicaz sitede inş 🙂Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.Esinerkan cnm ALLAH yardımcın olsun.Bembeyaz koza,elçinsu,best_dream,aymelek,mavikedi,mavişbebek istiyor daha ismi şuan aklıma gelmeyen cnm arkadşlarm ALLAH yardımcınız olacak inş sabır sabır sabır 🙂

:emzirme:
ne demek bebişim zevkle gelirim sen de yeterki.

Geri