Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amanda aman kusum hemsom hasta olmus bendede hafıf grıp belırtısı var tatlım yaa cok gecmıs olsun bol bol c vıtamını al bıtanem yaaa 🙂 gormedım vallla

ay gecmis olsun shekerim
:-( üzüldüm yaaa
fazla yorma kendini 🙂 yazdiklarin cok güzel ya ist böyle bi ortamdayiz herkez paylasiyo herkez anliyo ve buradaki herkez süper yaaaaaa

Bu arada şeker hemşom valla epeydir görüşemedik umarım bayağı toparlamışındır kendini canım..Allah yar ve yardımcınız olsun
Oyyyyy hemşommm bnmmm cnm yaaa çok özledim seni.Evet balım ben mersindeydm pek giremedm pazar gün geldim.Ben topladm hamd olsn kendimi bakalm inşallah RABBİM böle bi acı bi daha yaşatmaz.Bu arada forum yaşamın ameliyathanesi kapanmş baya enfeksiyon kapmşlar aklnda olsn.Cnm bnm RABBİM sağ salim kavuştursun bebeğine.Seni de miniğimi de öpüyorum.
Çok özledimm valla senii yaaaa cnm toprağım bnmmmmm

amin gülüm
cümlemize,

evet sürprisdi garaböcügüm bana
daha 40li gelindim 6 haftalik hamis oldugumu ögrenmistim 🙂 SHOCK olmustum ama iyikide olmus
ya daha ufaktim ve dedigim gibi cok yeni evliydim .... 21 yasimla evlenip hamis kaldim ve 22 yle dogum yaptim

kızz ne olmusta enfeksıyon kapmıs amelıyat

Öyle tabikide canım canı sağlıklı olsunda ... YAŞASIN şehzademiz

Senin diğer şehzadeler seviniyorlarmı bu işe, yoksa tahtları sallanacak diye kızıyorlar mı

Evet öyle bir olay oldu ama benim doktorum tam gün Sistem tıpta ordada doğum yapabilirim yani doktorum olayın biraz abartıldığını kendi hastalarında herhangi bir olay olmadığını söyledi bana..Şu anda herhangi bir sorun yok yani balım.