Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ah canımm kıyamam memleket hasreti zor olsa gerek inş bi kaçamak yapıp gelirsiniz. köyün eskişehirde mi? bu arada senin kızın mı var maşallah kaç yaşında? ben de sıla ismini seviyorum🙂

Benim normalde Haziran ayında canım ama erken doğum riskim var o yüzden son zamanlarda bol bol dinlenmem konusunda doktorum uyarıyor bende ona göre davranıyorum.
duaların için çok tşkler mavim, Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

Valla doktorumun dediğine göre bir şehzade daha geliyor
Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin farketmiyor🙂Çünkü çok dua ettim Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip et diye...

Bu arada evet melodi canım ben Mersin'deyim🙂

Güzel dilekleriniz için bende teşekkür ederim Allah kalbinize göre versin kızlar

Bu arada şeker hemşom valla epeydir görüşemedik umarım bayağı toparlamışındır kendini canım..Allah yar ve yardımcınız olsun

yaw grip oldm dedim kimseler geçmiş olsun dememiş heeee küstüm işte hıh:küstüm:Bu arada bebeklerini görenler için çok mutlu oldm.Ben bebişimn 9.haftasını göremedim ama ALLAHTAN hayırlısı.Benm bebeğmde yaşayamadğm mutluluğu sizlerin yazısını okuya okuya mutlu oluyorum.Böle gözlerim doluyo.Aman kızlar size tavsiye sakın pimpiriklenmeyin,üzerine düşmeyin ve kötü düşünmeyin.RABBİM acılarını göstermesin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize.Dualarmdasnz ama yine de küstüm işte hıh:küstüm::küstüm: hapşuuuuuuuuu yine hapşuuuuu oyyy aka aka bi hal oldm

allah saglikli sihatli kucagina versin insallah 🙂

anam sende benım hemserımısınız seker gıbı bişi sorabılırmıyım mersınde hangı doktor ve hast gıdıyorsunuz rıca etsem 🙂