Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah o olan belirtilerin bebek belirtisidr başka bişi degildir rabbim hıdrezalin nietini bizlerin duasını bugün şimdi kabul eylesin ve sen regl olma canım duamdasın rabbim inşallah yollar melegini

kolay gelsın abla gorusuruz
ablacım benim nerelşerdesinin görünmüyom bayadır karşılaşamıyoz özledim vallahi bu arada regl 2 geçikmiş cok sevindim inşallah melegin gelmiştir ablacım aynen ya bende bu ay takmıyom taktir allahın biz nekadar yalvarsakta aglasakta yıpransakta kendimize eziyet etsekte rabbim taktir buyurmadıktan sonra allahım ona ol demedikten sonra olmaz yani üzülmek boş rabbim hayırlısını saglıklısını eylesin nezamn göderirse göndersin inşallah gelmiştir ve rabbim birdaha oo acıyı yaşatmaz sana

hoşbuldukk güselimmm ben sayfanınn sonunu bulana kadar senn çıkıynnnnnn
he yhu özledim kıss şimdide geldim kimsecikler yuq
korkuyom anam sitede yanlızım nerdesiniz yhu 🙂

benimde kızım olsun sana benzesin kuşummm🙂)
inşallah olur ablacım kızın ve benzer sarıgelinimize onun gibi kalbi temiz güzel bir melek olur

cnm güzeller güzeli arkadaşım en sevdiğim fotonu koymuşsun çok güzeldir benim arkadaşımmm ne güzel kızım olursa sana benzicek tüm gün kamerada seni görüom 🙂)))
beni görmüyonmu ühü ühü ühü ühü
tüstüm ben hıh ben didiyom beni görmüyon yaaa :küstüm:

hadi 14 hamişimiz senmisin yoksa anam mayıs kapıdan azda olsa gecikmelerle gösterdi kendini inşallah böle gidersek bu ay sonuna kadar baya hamiş verecezzz yaşasınnnn
amanın amanın

anam ne sabır var sizde ama sen süpriz olsun istiyorsun ablacım olsun olsun süpriz olsun anneler günü hediyen olsun ve inşallah rabbim yollamıştırr

topiğimizdeki bayanların hepsi cok güzel maşallah, Allahım içlerindeki güzelliği yüzlerine sunmuş... 🙂
ben qüzel degilim ama ben çirkin yavru ördeginizim sizin

üzülme ablam benim demekki kısmeti bukadardı ama bir geleginizi yollar rabbim kulunun üzülmesine dayanamaz allahın oo istemez kulunun üzüntülü yaşamasını o isterki kulunun sabırlı olmasını ve bizlerde sabırlı olalım mükafatı yakındır elbet

ablanızı da merak ediyorsanız ufak bir albüm oluşturdum bakabilirsiniz 🙂
hani bana hani bana ben görmedim ama
:küstüm: ama ben görmedim yaaaaa ama yaaaaa🙁

hahah biraz adralanin yapayım dedim abla ilk sen farkettin vallahi ama yakındır öle bagırmamız ben bagırmasamda bagıracak cokk yaşasın hamişim gene dermişim ama inşallah tadacazzz aminn ablaların sultanı güzel sarışınım benim hahah

anam kim gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin melegin ailene hoşgeldin
nerelerdeydin bakıyım sen özledik haa seni o moralleerini bizleri teselli etmeni oo dimdik duruşunu özledik anam hoşgeldin bidaha ditme tamam mı özledik vallahi hoşgeldin ablacım benim

kıslar kociş yanına çağırıyo acıktı adam bende evi toplamaktan bişe yapamadm.Yne gelirimmm çitosummmm bitanemm seni göryorum kuzum seni de kocaman öptm
hani bana hani bana beni öpmek yuqmu
tüstüm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ALLAHIM ilk sana SONRA DİĞER BEKLEYEN ANNE ADAYLARINA İNŞŞŞ
amin amin amin amin amin amin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah rabbim inşallah amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

ewt ablam benim sen nasılsın nasıl oldun bakalım dr gitcen degilmi sakın ihmal etme kendini ablam benim

sitemizin sultanı hoşgeldin anam gelişin steden belli yhu gene geldin gülücük sacıyon gülümseyen melek ablam benimmm duan için tşkler ayriyetten tesellin için ayrı teşekkürlerrrr he banada getir
tabi bizisz olurmu hiç olmaz ommaz afiyet bal şeker olsun ablam şifa olsun oh yarasın ellerine saglık mis gibi koktu
anam kimsede yok sitede ben yanlız kaldım

duaların için Allah razı olsun canım benim..hızır aleyhisselamın yüzü gözü suyu hürmetime...Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin Amin..