Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydıınnn hoşşbuldukkk😀 valllahii sabah sabah iş hiç çekilmiyo çocuklar serbest oynuyolar şimdi birazdan kahvaltı saati var ozmana kadar sizinle takılayım dedim geldim 😀 yesicim bakıyorum 24 saat burdasın😀 çıkılmıyo dime neyse bebeğim 😀 sen nasılsınn?

evet yaa bağımlılık yaptı🙂ne yapim canım..benimki işe giderken bende uyandım..bidaa uyuyamadım🙂bi bakim dedimdi🙂yarın gidicem bende annemlere..belki yarın belkide sonraki gün..sen nasılsın iyimisin canım

kıslaaaaaaaar ben geldmmmm.Ya melodim az önce yazamadm kociş geldi kapattm balım..Kusurabakma emi hemşomm bnm..Hepinizi çok özledm evet melodim mersindeydm bi gezdm falan kafa dağıttım şöyle bi..Adet oldm yarn banyo edicm snra belkim çalışırız hahah hahaha
hoşgeldin şeker şey🙂valla özledik be seni birdaha bukadar çok kalma gittiğin yerde🙂hadi bakalım demek çalışmalara başlanıcak hayırlar olsun inşallah🙂
çitosum geldi ablacım hoşgeldin vallahi hep aklımda sen varsın iinşş isindir hep mutlu ol sen sen mutlu olmaya layıksın allahım sanada yaşatsın bu güzel duyguları en yakın zamanda aslında herşeye sahip olmak isteyen insanlar ellerindekinide kaybederler ama sen öle birisinkii yavrundan başka bişey istemiyosun ve rabbim senide böyle deniyoo ablacım benimde ilk gebeliğim düşük olduğu için ve 6 ay geçmeden hamiş kaldığım için benimde gebeliğğim şimdi tehlikede allaha şükür iiyiz ama işte üzülüyorum sonuçta daha çok dikkat etmem lazım inş meleğime bişey olmaz bukadar yaklaşmışken işte herkesin sınavı farklı bu dünyada rabbime şirk koşmadan ona isyan etmeden sınavımızı tamamlatsn inşş
rabbim o acıyı birdaha yaşatmasın sana tatlım benim içini ferah tut.inşallah sağ sağlim kucağına alıcaksın meleğini🙂
hanımlar ben kaçıyorum eşimle birlikte yemek yiyelim diyorum artık😀 yemek hazırlarken bi yandan sizinle konuşuyorum hoş mutfakta tek değilim eşim saolsun 😀 yardım ediyo bana o bişeyler yaparken bende burda sizinleyim ama kaçıyım artık yasık adama banada bişey diyemiyo😀 yavrum diyoki "aşkım tamam sen otur ben hallederim😀" hahahahaha ay kopuk yaaa maşaşalh ama inş hep böle olur hoş böle giderse onuda bıktıracam ama yok yok bıkmaz o hatunundan😀 neyse hanımlar kendinize ii bakın grşrz yine öpüldünüz muckkkssss
vallahi ne şanslı hatunsun sen ya eşinin çooook kıymetini bil bak seni el üstünde tutuyo allah sizi nazarlardan korusun güzelim benim🙂

günaydınlar herkeslereee🙂bende erkenden kalktım koşa koşa sağlık ocağına gittimm🙂hala regl olmadımda🙂🙂ama sonuçları belki yarın saat 1 gibi vericeklermiş🙁nasıl iş anlamadım.neyse herşeyde vardır bir hayır yarın olmazsa perşembe kesin çıkarmış sonuçlar🙂ya aslında arabaya binip gitmeye üşendim aynı gün alabileceğim bi polikliniğede gidilebilirdi ama ne biliyim olsun hem heyecan olur negüzel🙂ben regl olmayımda gerisi farketmez🙂🙂

Geri