Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bendede belirti yok canım omuzlardan göğüslere damarlar var yeşil yeşil bide süt bezlerinde şişlik var..başkada hiiiç bi belirti yok..arada belim ağrıyo...bilmiyorum bakalım ya o ya o başka seçenek yok.Rabbim cümlemize bebeklerimizi versin inşAllahhhhhh
inşallah o olan belirtilerin bebek belirtisidr başka bişi degildir rabbim hıdrezalin nietini bizlerin duasını bugün şimdi kabul eylesin ve sen regl olma canım duamdasın rabbim inşallah yollar melegini

kolay gelsın abla gorusuruz
ablacım benim nerelşerdesinin görünmüyom bayadır karşılaşamıyoz özledim vallahi bu arada regl 2 geçikmiş cok sevindim inşallah melegin gelmiştir ablacım aynen ya bende bu ay takmıyom taktir allahın biz nekadar yalvarsakta aglasakta yıpransakta kendimize eziyet etsekte rabbim taktir buyurmadıktan sonra allahım ona ol demedikten sonra olmaz yani üzülmek boş rabbim hayırlısını saglıklısını eylesin nezamn göderirse göndersin inşallah gelmiştir ve rabbim birdaha oo acıyı yaşatmaz sana

hoşbuldukk güselimmm ben sayfanınn sonunu bulana kadar senn çıkıynnnnnn hahaha
he yhu özledim kıss şimdide geldim kimsecikler yuq :uhu: korkuyom anam sitede yanlızım nerdesiniz yhu 🙂

benimde kızım olsun sana benzesin kuşummm🙂)
inşallah olur ablacım kızın ve benzer sarıgelinimize onun gibi kalbi temiz güzel bir melek olur :tik:

cnm güzeller güzeli arkadaşım en sevdiğim fotonu koymuşsun çok güzeldir benim arkadaşımmm ne güzel kızım olursa sana benzicek tüm gün kamerada seni görüom 🙂)))
beni görmüyonmu ühü ühü ühü ühü :uhu: tüstüm ben hıh ben didiyom beni görmüyon yaaa :küstüm:

kızlar slm ayın 30 da adet olmadım 2 gundur mıde bulantılarıyla uyanıyorum psıkolojık mı bılmıyorum ama ınananıkafama bıle takmıyorum artı hıc adet belırtım yok sadece kasıklarım ve akıntım var hıc umıtlenmıyorum belkı yarın adet olabılırım hayırlısı allahtan dıyorum ne var ne yok
hoppa hadi 14 hamişimiz senmisin yoksa anam mayıs kapıdan azda olsa gecikmelerle gösterdi kendini inşallah böle gidersek bu ay sonuna kadar baya hamiş verecezzz yaşasınnnn ohyandan amanın amanın

yok be tatlım hafta sonuna kadar yapmayacam ınan aklıma bıle almıyorum avuclarımın içi yanıyor bole vucudum yanıyor bazen bı ates basıyor cıplanacım gelıyor bırde goguslerımde bıraz damarlar bellı olmus ama adetıme baglıyorum hayırlıısı artık kısmet gelırse suprız olacak zaten hayırlısı rabbımden
anam ne sabır var sizde ama sen süpriz olsun istiyorsun ablacım olsun olsun süpriz olsun anneler günü hediyen olsun ve inşallah rabbim yollamıştırr

topiğimizdeki bayanların hepsi cok güzel maşallah, Allahım içlerindeki güzelliği yüzlerine sunmuş... 🙂
ben qüzel degilim ama ben çirkin yavru ördeginizim sizin hahaha

canım uzerınde boyumdan gelen taraflarda gogus kafesınden ıcerı dogru
sarı gelınım ılk hamılelegımı ogrendıgımde 2 aylıkte kelebegım ama adet oluyordum yanı uzerıne gormusum haberım yoktu melegıle 9 haftalıktı karsılastık 🙂hıc bır belırtı yasamadım anlayacagın
üzülme ablam benim demekki kısmeti bukadardı ama bir geleginizi yollar rabbim kulunun üzülmesine dayanamaz allahın oo istemez kulunun üzüntülü yaşamasını o isterki kulunun sabırlı olmasını ve bizlerde sabırlı olalım mükafatı yakındır elbet

ablanızı da merak ediyorsanız ufak bir albüm oluşturdum bakabilirsiniz 🙂
hani bana hani bana ben görmedim ama :uhu: :cry: :18: :küstüm: ama ben görmedim yaaaaa ama yaaaaa🙁 :ehi:

eşşek kıss benide heycanlandırdın yahuu bende dedim günü gelmeden hamiş olmuş diye bian vallahi ümütlendiydim ama şakası bile güsell canım inş alahım birgün sanada söylemeyi nasip edr canım

canım söyleyecek tek kelimem yok vallahi ne diyim ağlattın beni allahım yarabbim büyük sanada birgün yaşatacak bu annelik duygusunu ne diyeceğimi inan bilmiyorum sabır ya rab sabırrr dicem ve sendede bu çok var maşşalahh allah sabrını versin canım allahım yüzüne gülsün inş en yakın zmanda

hahahahaha vallahi bende buna katılıyorum artık yuhhh dmek istiyorum maşşalah ii ilerleme var seviyorum sizi oku oku bitmiyo anacım

vee tuna özledim vallahi senide çok özletme kendini gel bak bekliyoruzz.. buarada hamişim çok yorulma kendini çok öpüyoruz sizi😀
hahaha hahah biraz adralanin yapayım dedim abla ilk sen farkettin vallahi ama yakındır öle bagırmamız ben bagırmasamda bagıracak cokk yaşasın hamişim gene dermişim ama inşallah tadacazzz aminn ablaların sultanı güzel sarışınım benim hahah

kıslaaaaaaaar ben geldmmmm.Ya melodim az önce yazamadm kociş geldi kapattm balım..Kusurabakma emi hemşomm bnm..Hepinizi çok özledm evet melodim mersindeydm bi gezdm falan kafa dağıttım şöyle bi..Adet oldm yarn banyo edicm snra belkim çalışırız hahah hahaha
anam kim gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin melegin ailene hoşgeldin hoppa nerelerdeydin bakıyım sen özledik haa seni o moralleerini bizleri teselli etmeni oo dimdik duruşunu özledik anam hoşgeldin bidaha ditme tamam mı özledik vallahi hoşgeldin ablacım benim

kıslar kociş yanına çağırıyo acıktı adam bende evi toplamaktan bişe yapamadm.Yne gelirimmm çitosummmm bitanemm seni göryorum kuzum seni de kocaman öptm:kiss:
hani bana hani bana beni öpmek yuqmu :uhu: tüstüm :ehi:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ALLAHIM ilk sana SONRA DİĞER BEKLEYEN ANNE ADAYLARINA İNŞŞŞ
amin amin amin amin amin amin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah rabbim inşallah amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

Esincim kendine iyi bak canım:kiss:afiyet olsun size🙂

Yesi canım inan biliorum beklemek çok zor insan sonuç ne olursa olsun öğrenmek istiyor.Geç olsun güç olmasın kendini inceleme.Yoksa benim gibi kafayı yersin.Rahat ol her türlü sonuca hazırım de.Allahın duası merhameti hem senin hem diğer arkadaşların üzerinde olsun.
ewt ablam benim sen nasılsın nasıl oldun bakalım dr gitcen degilmi sakın ihmal etme kendini ablam benim

esinim güzel hamişim hiç strese girme emi.Biliyorum bu aralar sıkıntıdasındır ama hiç bişeyi kafana takma bitanem.Ben inanıyorum ki bebişin tutunacak güzel anacğına ve sağlıklı bi şekilde nur topu gibi doğucak bizde uzaktan uzaktan totişine totişine vurucaz böle hahaha hahaha.Rabbim kimselere aratmasn kimselere.Bu arada kızlar bi kitap okuyrum peygamber efendimizden dualar diye bi kitap ve orda diyo ki,Peygamber efendimiz dua ederken ellerini koltuk altı görününceye kadar kaldırır,ve avuç içlerini açarak dua edermiş.İnşallah bizde böle dua edelim dualarmz kabul olsn.Sizinle paylaşmak istedim.MEVLAM duası kabul olunanlardan eylesn bizleri,reddolunmasın hayırlı bi şekilde inşallah dualarmz.Çitosum cnm arkadaşm bnm:kiss:yaşadıklarn çok zor ama vuslat yakındır inşallah.Sen sabret bacım.Mevlam senn dualarını ve sesini duymayı çok seviyo demek ki bekletiyo ve sürekli dua halindesin..Cnm bnm sürekli aklmdasn inan bana ve eşimn sölediği şeyleri düşündkçe sana karşı çok umut doluyorum ben inanıyorum gerçekten inanıyorum.Bu arada dua ederken ALLAHIM bana sabır ver demeycekmişiz,bizlere afiyet ver dicekmişisz.Sabır ver deyince musibeti üzerimize çağırıyomşz.Cnm çitosum çıtırım kalbi temz bacvım bnm emin ol yaknda mutlu olucaksn.Annenler geldi mi bu arada??Çok slm söle ellenden öpüyorum .Seni çok seviyorum :kiss:burdaki herkesi de çok seviyorum.İnsan rahatlıyo vallahi böle buraya girince.Anam kocişime poaça yapıyorum sabah yesin dye şimdi fırında kıs yanmasn gidim bakim hele.Size de getiriyim mi meleklerim hahaha hahaha şimdilik hoşçakaln :kiss:

hahaha sitemizin sultanı hoşgeldin anam gelişin steden belli yhu gene geldin gülücük sacıyon gülümseyen melek ablam benimmm duan için tşkler ayriyetten tesellin için ayrı teşekkürlerrrr he banada getir :tik: tabi bizisz olurmu hiç olmaz ommaz afiyet bal şeker olsun ablam şifa olsun oh yarasın ellerine saglık mis gibi koktu :D:D anam kimsede yok sitede ben yanlız kaldım :18:

inşallah o olan belirtilerin bebek belirtisidr başka bişi degildir rabbim hıdrezalin nietini bizlerin duasını bugün şimdi kabul eylesin ve sen regl olma canım duamdasın rabbim inşallah yollar melegini

ablacım benim nerelşerdesinin görünmüyom bayadır karşılaşamıyoz özledim vallahi bu arada regl 2 geçikmiş cok sevindim inşallah melegin gelmiştir ablacım aynen ya bende bu ay takmıyom taktir allahın biz nekadar yalvarsakta aglasakta yıpransakta kendimize eziyet etsekte rabbim taktir buyurmadıktan sonra allahım ona ol demedikten sonra olmaz yani üzülmek boş rabbim hayırlısını saglıklısını eylesin nezamn göderirse göndersin inşallah gelmiştir ve rabbim birdaha oo acıyı yaşatmaz sana

he yhu özledim kıss şimdide geldim kimsecikler yuq :uhu: korkuyom anam sitede yanlızım nerdesiniz yhu 🙂

inşallah olur ablacım kızın ve benzer sarıgelinimize onun gibi kalbi temiz güzel bir melek olur :tik:

beni görmüyonmu ühü ühü ühü ühü :uhu: tüstüm ben hıh ben didiyom beni görmüyon yaaa :küstüm:

hoppa hadi 14 hamişimiz senmisin yoksa anam mayıs kapıdan azda olsa gecikmelerle gösterdi kendini inşallah böle gidersek bu ay sonuna kadar baya hamiş verecezzz yaşasınnnn ohyandan amanın amanın

anam ne sabır var sizde ama sen süpriz olsun istiyorsun ablacım olsun olsun süpriz olsun anneler günü hediyen olsun ve inşallah rabbim yollamıştırr

ben qüzel degilim ama ben çirkin yavru ördeginizim sizin hahaha

üzülme ablam benim demekki kısmeti bukadardı ama bir geleginizi yollar rabbim kulunun üzülmesine dayanamaz allahın oo istemez kulunun üzüntülü yaşamasını o isterki kulunun sabırlı olmasını ve bizlerde sabırlı olalım mükafatı yakındır elbet

hani bana hani bana ben görmedim ama :uhu: :cry: :18: :küstüm: ama ben görmedim yaaaaa ama yaaaaa🙁 :ehi:

hahaha hahah biraz adralanin yapayım dedim abla ilk sen farkettin vallahi ama yakındır öle bagırmamız ben bagırmasamda bagıracak cokk yaşasın hamişim gene dermişim ama inşallah tadacazzz aminn ablaların sultanı güzel sarışınım benim hahah

anam kim gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin melegin ailene hoşgeldin hoppa nerelerdeydin bakıyım sen özledik haa seni o moralleerini bizleri teselli etmeni oo dimdik duruşunu özledik anam hoşgeldin bidaha ditme tamam mı özledik vallahi hoşgeldin ablacım benim

hani bana hani bana beni öpmek yuqmu :uhu: tüstüm :ehi:

amin amin amin amin amin amin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah rabbim inşallah amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

ewt ablam benim sen nasılsın nasıl oldun bakalım dr gitcen degilmi sakın ihmal etme kendini ablam benim

hahaha sitemizin sultanı hoşgeldin anam gelişin steden belli yhu gene geldin gülücük sacıyon gülümseyen melek ablam benimmm duan için tşkler ayriyetten tesellin için ayrı teşekkürlerrrr he banada getir :tik: tabi bizisz olurmu hiç olmaz ommaz afiyet bal şeker olsun ablam şifa olsun oh yarasın ellerine saglık mis gibi koktu :D:D anam kimsede yok sitede ben yanlız kaldım :18:

duaların için Allah razı olsun canım benim..hızır aleyhisselamın yüzü gözü suyu hürmetime...Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin Amin..

Geri