Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çitosum geldi ablacım hoşgeldin vallahi hep aklımda sen varsın iinşş isindir hep mutlu ol sen sen mutlu olmaya layıksın allahım sanada yaşatsın bu güzel duyguları en yakın zamanda aslında herşeye sahip olmak isteyen insanlar ellerindekinide kaybederler ama sen öle birisinkii yavrundan başka bişey istemiyosun ve rabbim senide böyle deniyoo ablacım benimde ilk gebeliğim düşük olduğu için ve 6 ay geçmeden hamiş kaldığım için benimde gebeliğğim şimdi tehlikede allaha şükür iiyiz ama işte üzülüyorum sonuçta daha çok dikkat etmem lazım inş meleğime bişey olmaz bukadar yaklaşmışken işte herkesin sınavı farklı bu dünyada rabbime şirk koşmadan ona isyan etmeden sınavımızı tamamlatsn inşş

Hamişimmm bnmmm bende seni çok özledimk bitanemm bebişimz nasl??duydun mu pıtır pıtır kalp atışlarını?cnm yaaaa RABBİM sağ salim kavuşmanı nasip etsn bitanem..ALLAHM en güzel şekilde kavuşmanı nasip etsn..Ya eşim biraz daha toparlan snra olsn dyo bakalm nasl ikna edicem.Ya bi tmm diyo bi sen toparlan diyo ne bilim şaşırdım valla.Hayırlısı ALLAHTAN öpüyorum seni kocaman hamişimmmmm :kiss:

canım çok saol bende iiyim işte şuaralar ya yoruldum ondan yada olacağından işte 6 ay geçmeden gebelik yaşıyorum gebeliğimin sonlanmasından sonra oyzden şuan biraz sıkıntılıyım açıkçası ama ilaç içiyorum sürekli 2 hafta geçmeden doktora gidip geliyorum işte inşş bu sınavıda atlatırız meleğimle birlikte inş bişey olmadan atlatırız ona bukadar alışmışken çok zor gelir aayrılmak 🙁 işte 9 haftalık olduk tam kalp atışlarını duydum evet maşallah bizim kerataya buarada 2li testimiz var işte 2 hafta sonra bakalım inşş yaşarsak ve sağlıklıca gidersek inşş testimizi yaptırıcaz. sende ikna et eşini hoş o en isini bilir doktor olarak ama yinde size kalmış birtanem inş çok geçmeden sende alırsın göbeğine meleğini allahım tüm isteyenlere versin nediyelim...?

Esinimm canım benim:kiss:güzel annem benim ya canım bana üzülme sen Allah ne yazmışsa onu görücem iyi olmana çok sevindim.Bak bebeğin için telaş yapma onu Allaha emanet edersen rabbim onu hep korur seninde emanetin sağlam emanetçide olduğundan için rahat eder.Bak görüceksin sende diğer hamişlerde sağ salim bebişlerinizi kucağınıza inşallah alıcaksınız.Cenabı Allah banada tüm isteyenlerede inşallah nasip etsin anne olmayı.Dikkat et beslenmene canım ve hamişliğin tadını çıkar olmadık korkularla kendine hamişliğini zehir etme Sende bebeğinde Allaha emanetsiniz birtanem tüm hamişlerimde :kiss:

Yesi canım nasılsın varmı bir gelişme ?Sizi çok iyi anlıyorum şu bir kaç gün yedim bitirdim kendimi sakın stres yapma rahat ol başka şeylerle oyalan 🙂

ahh canım benimm..keşke stes yapmasam..ama elimde değilki..aslında çok stres yapıyorum..omuzdaki damarlara bakmaktan..rüyalarıma bile giriyo..ama artık takmıycam canım🙂yarından sonra annemlere gidiyorum..hiç olmazsa o zaman kafam biraz rahat eder canım🙂

hanımlar ben kaçıyorum eşimle birlikte yemek yiyelim diyorum artık😀 yemek hazırlarken bi yandan sizinle konuşuyorum hoş mutfakta tek değilim eşim saolsun 😀 yardım ediyo bana o bişeyler yaparken bende burda sizinleyim ama kaçıyım artık yasık adama banada bişey diyemiyo😀 yavrum diyoki "aşkım tamam sen otur ben hallederim😀" hahahahaha ay kopuk yaaa maşaşalh ama inş hep böle olur hoş böle giderse onuda bıktıracam ama yok yok bıkmaz o hatunundan😀 neyse hanımlar kendinize ii bakın grşrz yine öpüldünüz muckkkssss

Geri